Naš Tim

 • Leone R. Giuliani
  Leone R. Giuliani
  Avtor kratkih zgodb in romantičnih kriminalk
 • Suzana Drobnjak
  Suzana Drobnjak
  Blogerka
 • Peter Zorman
  Peter Zorman
  PLASTIČNI IN ESTETSKI KIRURG
 • Sara Djordjić
  Sara Djordjić
  Kolumnistka
 • Milan Krajnc
  Milan Krajnc
  Psihoterapevt
Leone R. Giuliani
Avtor kratkih zgodb in romantičnih kriminalk

Dejan Krajlah je avtor kratkih zgodb in romantičnih kriminalk z mednarodno uspešnico na Amazonu. Angleško govoreči bralci so njegov prvenec označili za osvežujoče drugačen; kratko, inteligentno in seksi branje, njegove kratke zgodbe pa so zgodbe, kot jih doživlja glavni junak Prve misija Pariz in njenega nadaljevanja Dunaj kliče. Tej leni barabi v dobro krojeni obleki se namreč dogaja čisto preveč za le dve knjigi…

https://dejankrajlah.com/

Suzana Drobnjak
Blogerka

Blogerka in Alternativna svetovalka.. Instagram:@europeanwitch

Peter Zorman
PLASTIČNI IN ESTETSKI KIRURG

  Ljudje se v rokah zdravnika počutimo varno in mu zaupamo, če nam ponudi znanje in razumevanje. Podrobnosti pogosto ločijo zadovoljnega od razočaranega pacienta, pa naj gre za veliko rekonstruktivno operacijo ali droben estetski poseg.

   

  Za vsakogar, ki razmišlja o estetskem posegu je pomembno, da pred odločitvijo pridobi dovolj verodostojnih informacij in si izoblikuje dejanska pričakovanja, ki so predpogoj, da bo izpolnjen edini končni cilj- zadovoljstvo in sreča. V poplavi oglaševalskih domislic, bliskajočih spletnih strani in kičastih slavospevov marsikdo težko najde pravo pot.

  Izbira kirurga lahko pomebno vpliva na izid in varnost posega. Vaš kirurg naj bo zdravnik, ki je ustrezno izobražen in izkušen. Imeti mora dobre rezultate in spoštljiv odnos do svojih pacientov in ostalih ljudi. Kirurg in pacient morata deliti enake vrednot ter si popolnoma zaupati. Zato v nadaljevanju podajam nekaj misli in načel, ki jim sledim, da boste lažje ocenili ali se kot zdravnik in pacient lahko ujameva.

  Estetska kirurgija v več pogledih popolnoma odstopa od ostalih vej medicine. Zelo pomembna razlika je v tem, da ne obravnava pacientov, ki jih je treba ozdraviti, ampak zdrave ljudi, ki si želijo izboljšav. Ta razlika nam nalaga dodatno težo, da ravnamo varno, odgovorno in zmerno, saj je glavni cilj pacienta in kirurga v vlogi zdravnika, izboljšati kakovost življenja. To načelo me vodi pri mojem delu od pregledov,  izbiri kirurških tehnik in materialov, kakor tudi skrbi za paciente po posegih.

   

  VEČ NA SPLETNI STRANIPETER ZORMAN
  Sara Djordjić
  Kolumnistka

  Ženska,mati in soustanoviteljica znamke LUXURY INTIMATE.

  Moja pot  me je zadnja leta vodila skozi zavedanje kaj sploh zame pomeni biti ženska , nato izziv materinstva ob enem pa ustanavljanje nove znamke in produktov, ki bi ženskam lahko pomagali. Slednje se nanaša na občutljivo temo in sicer nega ženske intime.
  Vpogled v to temo mi je zadnja leta jemal dih ob enem pa odprl oči kako z občutkom sramu gledamo na naše intimne predele. Torej moje poslanstvo ostaja, da lahko skozi svoje besede predam nepopisno vrednost nam kot ženskam ter naši intimi.

   

  VEČ NA SPLETNI STRANISARA DJORDJIĆ
  Milan Krajnc
  Psihoterapevt

   Milan Krajnc Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov, ki so nastali zaradi različnih osebnosti v podjetju, občini ali državi. Projekte zna zaključevati in začeti iz točke 0. Poišče vzrok za težavo in jo tudi odstrani. Je avtor Dinamičnega modela Vodenja.

   ‘Določenim ljudem preprosto nisem všeč, nekateri se me ustrašijo, predvsem zaradi strahu njih samih. Imam zanimive in drugačne metode, kot vsi drugi predavatelji ali trenerji, nisem klasičen. Pomagam in usmerjam ljudi da ne zaidejo, do točke kjer se začnejo obnašati drugače. Moj pristop je primeren za neko višjo stopnjo zavesti. Tisto, kar najbolj šteje pri meni je to, da kar učim tudi živim.’

   Več o Milanu, njegovih razmišljanjih lahko raziščete skozi njegove bloge 

   VEČ NA SPLETNI STRANIMILAN KRAJNC