NAVDIH ZA SPREMEMBO PRIČESKE

BOB ALI LOB OSTAJA KLASIKA IN TREND POLETJA 2019 HKRATI

Foto: Pixabay
0 5,880

LITERAM terapevtka ter lastnica frizerskega studia SIMPLE VIČ NIVES MARINKO svetuje za letošnje poletje 2019 modno trendovsko pričesko BOB.

 

Bob frizura zato že desetletja ostaja klasika, saj gre za eno najbolj vsestranskih pričesk, ki se poda (v pravilno izbrani dolžini) vsakemu ženskemu obrazu. Začetek pomladi 2019 so se ‘it dekleta’ odločile dočakati z novo dolžino bob frizure. Med več predlaganimi trendi sta se očitno najbolj prijela t.i. ‘sleek’ (v prevodu gladek) bob in razigrana oblika ‘shaggy cut’(razmršeno, neenakomerno striženega) boba.

 

Kakšen je torej novi bob? Dovolj dolg, da omogoča poigravanje s stiliranjem in spreminjanjem teksture pričeske. Če so lasje dovolj dolgi (in pri novem bobu naj bi praviloma bili), si jih zadaj lahko spnete s sedaj tako trendovsko sponko za lase. Za hitro spremembo nove bob frizure zadošča že likalnik za lase ali nekaj špricev spreja za razmršeno teksturizirano pričesko, odvisno od tega, kakšen videz hočete doseči. Z novim bobom si lahko privoščite tako nežne in naravno valovite kodre, kot tudi videz strogo ‘polikanih’ ravnih las.

Dodatki, dodatki, dodatki! Letošnje poletje zagotovo ne bo dolgočasno, ker modne trgovine ponujajo mnogo dodatkov, ki jih lahko kombinirate na Bob pričesko!


Kako lahko krasite svojo pričesko?

Z različnimi sponkami, v lase si lahko zavežete še ruto ali dodate trak za lase ter obroč za lase (ki izgleda kot trak z mašnjo na koncu), ki bo ravno tako mega trend tega leta, v slogu fatalk pa si poveznete za zaščito las, ko ste na vročem soncu kak klobuk z dolgimi krajcerji.
Preživite lepo poletje v slogu bob frizure ter poskrbite za svoje lase s pravimi zaščitnimi produkti.

 

 

AvtorFrizerski salon SIMPLE

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Frizerski salon Simple

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.