Numerologija in ljubezen: Kateri je datum je idealen za poroko v letu 2020?

Foto: Pexels
0 5,798

Nekateri astrologi trdijo, da bo v prihodnjem letu 2020, prav en določen dan, idealen za vstop v zakonsko zvezo.

 

Britanska astrologinja Carolyne Faulkner trdi da je najboljši dan za porokov letu , ki prihaja, 20.februar, saj se bodo ta dan Saturn, Jupiter, Pluton, Mars in Luna, ključni planeti in svetila, za “predanost, čustveno stabilnost in uresničitev svetih dogovorov” poravnali  v istem astrološkem znamenju. Prav ta pomemben dogodek je poseben, saj se takšna konjukcija oziroma stelij prav teh planetov, ni zgodil že od davnih 1960 let, desetletja, znanega kot obdobje ljubezni

 

Precej zanimivi sta tako astrologija kot numerologija za datum 20. 2. 2020. V numerologiji številka dve označuje ponosno in močno žensko, ki sklanja glavo milo, s ponižnostjo, pa vendar ima še vedno edinstveno odločnost in moč. V astrologiji številka dve označi hišo Bika, znamenje kateremu vlada planet Venera, ki je ime dobil po boginji ljubezni in lepote, predstavlja pa potrpežljivost, vztrajnost in predanost. Venera, poleg ljubezni , stremi k oddanosti in marljivo vlaga v gradnjo zakonske zveze, ki bo trajala. Tako pravi znana astrologinja in dodaja, da je celo leto 2020 odličnoo leto za srečno obdobje in začetke zvez , ki bodo trajale, prav rako pa za formalno potrditev odnosa in vstop v zakonsko zvezo. 

Faulknerjeva navaja, da bo to leto tudi prvo po 60-ih, ko se bosta Jupiter in Vodnar poravnala , zaradi čeasr bo leto 2020 leto napredka.

 

Saturn je od leta 2017. v svojem znamenju oziroma svojem domu Kozoroga, kar je na vse nas ustvarjalo pritisk, da dobro premislimo in preverimo vse aspekte naših življenj, ki zahtevajo marljivost, delo in nadaljujemo z vlaganjem energije v ljudi in obveznosti, ki so v sožitju z našimi prepričanji, našo globljo naravo, oziroma z našimi dušami. 

 

 

Saturn se bo v letu 2020 iz Kozoroga preselil v znamenje Vodnarja, Jupiter pa v znamenje Kozoroga. V določenem trenutku, pa se Saturn in Jupiter poravnata v Vodnarju. To je kombinacija, ki je nismo videli od 60ih let, desetletje, ki je zaznamovalo obdobje svobodne ljubezni, enakosti, pojasnjuje Faulknerjeva. To naj bi pomenilo, da imajo zakonske zveze, ki se bodo sklenile v letu 2020 več možnosti za dolgotrajnost. Astrologinja pa nadaljuje “ Zveze oziroma pari, ki so uspeli zdržati pretekli dve teški astrološki leti in so bili odločni v nameri, da svojo zvezo obdržijo in potrdijo, imajo več možnosti, preživeti vse nevihte in se postarajo skupaj_ mentalno in duhovno. 2020 je novo obdobje vodnarja, ki prinaša več sočutja, enakosti, ozaveščenosti in tolerancije” zaključi astrologinja Carolyne Faulkner.

 

 

 

Moramo še opomniti da je leto 2020. prestopno leto, kar pomeni, da je ženskam “dovoljeno” zaprositi moškega. Namreč, večstoletna tradiicija večine evropskih držav pravi, da obstaja en dan v letu, ko je ženskam dovoljeno zaprositi moškega in ta dan je 29. februar! 
Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.