Obleka, ki jo je za nas izbrala Meghan Markle: jesenska obleka za vse priložnosti, vredna 22EUR

Foto: Getty Images
0 67,925

Modna kolekcija “Smart Set”, ki jo je oblikovala Meghan Markle v sodelovanju z organizacijo “Smart Works” in predstavila prejšnji teden, pričakovano dosega velik uspeh na krilih popularnosti lepe vojvodinje.

 

Meghan je  idejo za oblikovanje pet poslovnih stylingov dobila ob obisku organizacije, ki pomaga nezaposlenim ženskam nižjega socialnega statusa pri svetovanju kako pridobiti zaposlitev.
Namreč, opazila je, da ženskam, ki so se zatekle po pomoč, primankuje primerno oblačilo,ki bi jim pomagalo pri samozavestnejšemu nastopu, ko odhajajo na razgovor za službo.
Foto: Marks & Spencer
Foto: Getty Images)

 

 

Vojvodinja je sama izbrala ponudnike oblačil s katerimi želi sodelovati in pomagala kreirati mini kolekcijo oblačil, ki jo sestavljajo obleka, klasične črne hlače. bela srajca in usnjena torbica, primerna za poslovna srečanja. Za vsak prodani kos ,bo en identični kos oblačila podarjen organizaciji “Smart Works” v dobrodelne namene, ki bi oblačilo posredovala naprej ženskam, ki so se zatekle po pomoč k organizaciji.
Foto: Reserved
Trenutno je najpopularnješi kos iz kolekcije lepe Vojvodinje Suseške, obleka Marks& Spencer brenda. Enostavna in prilagodljiva obleka tričetrt rokavov je tudi najcenejši kos iz kolekcije. Na internetni strani trgovinske verige Marks&Spencer jo lahko naročite za 19,50funtov oziroma 22EUR:
Foto: Getty Images

 

Obleka je dostopna v treh barvah, rdeči, črni in kraljevo modri z nakupom, pa boste opravile tudi dobro dejanje za ženske, ki so trenutno v slabšem položaju.

Foto Getty Images
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.