OGLAS: PRODAM OTROŠKO KOLO

  PONUDBA: SEX V TROJE

0 40

 

Z vami bom delila bizarnost internetne prodaje iz svojega življenja ob kateri ne vem ali naj se smejem ali jočem. Pred časom sem oddala oglas na vsem dobro znanem prodajnem portalu, kjer lahko prodaš tako kravo kakor stojalo za perilo.

Moj oglas je bil objavljen pod rubriko z oblačili in se je glasil: Prodam poročno obleko. Pripetih je bilo nekaj slik mene v obleki,  vendar brez obraza. Bežno se je na neki sliki videla tudi moja takratna dojenčica. Kar hitro po oddaji oglasa se je oglasil nek gospod in prosil za mojo telefonsko številko, saj naj bi ravno svoji ženi kupoval obleko. Po posredovani telefonski številki je kaj hitro sledil klic, ki se začne popolnoma normalno, vendar počasi.

Ob pogovoru so začela slediti dokaj čudna vprašanja v smeri… da ima njegova izbranka dokaj povečano zadnjico in ne ve ali ji bo obleka prav. Začnem mu razlagati o modelu  in merah obleke, nakar me sredi stavka prekine in reče: Bi se ti mogoče želela pridružiti meni in moji partnerki v trojčku?

Lahko si predstavljate moj šok in sledila je minuta molka ob kateri se je moj zdravi um boril, da kontrolira moj jezik. Prekinem tišino in z mirnim glasom vprašam gospoda:

Povejte mi prosim z čim vam je moj oglas dal kakorkoli vedeti ali namignil, da sem jaz odprta za sex v troje? Kot prvo prodajam poročno obleko in ne glede na to ali sem se poročila ali ne, žalite tako mene kakor mojega  partnerja, da o otroku sploh ne govorim.

Seveda je gospod nato takoj prekinil klic.

Enaka bizarnost pred tednom dni. Oglas se glasi: Prodam otroško kolo. Pripeta samo slika otroškega kolesa. Seveda pacient številka 2 že piše vprašanje: Vas lahko vprašam nekaj osebnega? Moj odgovor je bil sledeč: Gospod, če se to osebno vprašanje nanaša na otroško kolo lahko vprašate. In seveda se NI…

Bizarnost ali Iznajdljivost?

Če se ne motim za tovrstne ponudbe obstajajo že številni portali, kjer si lahko izmenjavate oz iščete spolne usluge tudi ne plačljive.

Seveda nisem osamljen primer, ko gre za take pripetljaje, kar me zelo žalosti. Obenem pa se v meni poraja vprašanje ali so deležne tovrstnih klicev, sporočil in ponudb tudi tiste, ki prodajajo kravo, rabljene igrače ali pa stojalo za perilo?

 

Za Skrivnostno: Sara Djordjic

 

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.