-Oglasi-

ONE SO NEPOZABNE Kakšne so ženske, ki jih moški nikoli ne pozabijo?!

Foto: Pexels
0 4,886

Ena stvar je ugajati moškemu, nekaj popolnoma drugega pa ga je impresionirati tako, da vas ne more pozabiti celo življenje. Seveda, če vam je kaj takšnega sploh pomembno.

 

Obstaja nekaj razlogov zaradi katerih moški nikoli ne pozabijo stare ljubezni in žensko s katero so preživeli določen del svojega življenja.  Portal 7sisters.ru je izvedel anketo med moškimi in razkril katere dame so se moškim tako vrezale v spomin, da si jih bodo zapomnili za celo življenje….

Empatična

V današnjih časih je močnješi spol obsojen na močne ženske. Ženske, ki želijo biti enakovredne in enakopravne. Vendar imajo tudi moški (če ste slučajno pozabile) svoje občutke, čustva in potrebo, da se o njih pogovarjajo (nekateri tudi jokajo),  da bi jih okolje razumelo. Velika verjetnost je, da če ni vaša edina vloga, vloga ljubice, ampak kažete tudi empatijo, ga tolažite in ste njegova prijateljica na katero lahko računa, da vas ne bo zlahka pozabil. Bodite močne in neodvisne, vendar ne pozabite: dekle, ki zna poslušati in deliti nasvete, lahko odpre vsa vrata.

Neodvisna

Če se malo zazrete v preteklost, se boste spomnile, da so že stoletja moški navajeni na vlogo vojaka, rudarja, ribiča…v današnjih časih pa so to uspešni poslovneži. Kar pomeni, da tudi ženske več ne sedijo doma (čeprav tega niso nikoli počele) in čakajo na svojega moškega, da bi se po napornem dnevu vrnil v svoj družinski “brlog” medtem ko one dišijo po kuhanju in čistilih. Prav nasprotno, uspešna in neodvisna dama, ki je celo mogoče na eni vodilnih pozicij v podjetju, z lastnim bančnim računom, smislom za humor, ki samozavestno koraka v Sain Laurent petkah, nadišavljena in oblečena po zadnjih trendih, še vedno pri marsikomu izzove kulturni šok. Moški bodo to zelo redko priznali, saj se vglavnem bojijo neodvisnih žensk, vendar jih ne morejo nehati sanjati ponoči.

 

Foto: Pexels

Nedotakljiva

Prej ali pozneje bo skoraj vsaka ženska spoznala, da je večina moških kot otroci- sanjajo o vlakcu ali avtomobilčku, ki jim ga mama nikoli ni želela kupiti. Zavrnili ste ga: njegove sanje so se razblinile, vrh ni osvojil, rana je v srcu, samopodoba je precej okrnjena – in naravno je, da tega ne bo pozabil nikoli.

Duhovita

Seveda, to ne pomeni, da izigravate klovna, ker je velika verjetnost da ga bo venček in for odbil. Vendar, duhovite šale, veselo razpoloženje in samoironija privalčijo kot magnet. Takšne vesele osebe se nikoli ne pozabijo.

Mila in lepa

V današnjih časih se vsi trudijo pustiti vtis, da jih zunanji videz ne vzburja toliko kot osebnost, vendar je to pravzaprav laž in utopija. Dejstvo je, da ne glede na spol, oči pošiljajo možganom sliko osebe, ki jo gledamo in v tem trenutku ali začutimo vzburjenje ali pa ne zaradi tega kar vidimo. In lahko se prepričujemo, da nam videz ni pomemben, ampak podzavest dela po svoje. In tako tudi moški prav tako kot ženske (da ne bo zablod), radi vidijo to kar je očem všečno. In ko se vitko telo, sočne usntnice, bujno oprsje ali zadnjica ujamejo z lepo osebnostjo, ni nič lepšega in boljšega. Ne samo, da te bo takšna oseba “sezula”, ampak boš kaj kmalu ugotovil kakšen blagoslov je imeti vse v enem. In takšne ženske ne zbledijo iz spomina, saj so prava redkost.
Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.