Ooo da! 3 seksualne fantazije, ki ženskam zbujajo sram(brez razloga)

Foto: Thinkstock
0 6,990

V postelji ne bi smelo biti tabu tem, še posebej, če med partnerjema obstaja zaupanje, spoštovanje in ljubezen.

 

 

Vendar vedno obstajajo nekatere stvari, ki si jih ženske pri seksu želijo, vendar jih je sram predlagati oziroma povedati naglas partnerju.

 

1.Želijo, da jim partner nudi več oralnega seksa. Nekatere ženske so zelo kritične, ko pomislijo na svojo vagino. Skrbi jih njen izgled, okus, vonj in to jim preprečuje, da bi se prepustile uživanju pri oralnem seksu. Tako kot moški rad sprejme kompliment za svoj videz, ženska rada sliši pohvale , tudi za svoj naintimnejši del telesa. Partnerjeve besede, “kako je lepa” ali “uživam v tem” ji bodo povrnile samozavest in spodbudile željo, da bolj pogosto uživa v kunilingusu. Masaža notranje strani beder pred spolnim odnosom bo poripomogla, da se popolnoma sprosti in pozabi na vse svoje nesigrunosti.

Foto: iStock
2. Sanjarijo o seksu na javnem mestu. Seks v javnosti je lahko nepraktičen, vendar je mnogim ta ideja neverjetno vznemirljiva. Redki si želijo riskirati, vendar lahko poizkusite vsaj “predigro” na javnem mestu. Na primer, ljubkovanje in božanje v kotu bara, na zadnjih sedežih avta, ali pa poljubljanje na stopnišču v bloku, lahko razvname vaše strasti in vas pripelje domov tako vzburjene , da bo konec naravnost eksploziven in nepozaben.

 

3. Želijo si, da jih partner med seksom nežno udarja po zadnjici. Mehko udarjanje po zadnjici med sekusalnim odnosom privlači mnoge pripadnice nežnejšega spola, vendar si to ne upajo povedati naglas iz enega samega razloga: zdi se jim smešno. Moški so, ko beseda nanese na spolnost. veliko bolj pogumni. V tej igri lahko oba spola uživata enako: ženskam udarjanje po zadnjici pošilja ugodne dražljaje v vaginalno področje, medtem , ko moški poročajo, da jim to spodbuja občutek, da na fizični način izkažejo svojo poželjivost med spolnim odnosom.
Foto Thinkstock IStock
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.