-Oglasi-

Orgazem in opera

Pixabay: love
0 133

Ste morda že kdaj videli grlo iz anatomskega vidika? Morda v sliki? Ko si ga boste ogledali, boste ugotovili neverjetno podobnost. Podobnost z vagino. Zato vam svetujem, da si podrobno pogledate grlo, saj ne gre za naključno podobnost. Če ne drugega, vas bodo presenetili sledeči izsledki…

Že tantra nas uči, da naj bi vse užitke pospremili glasovno; ne le seks, tudi, ko gre za uživanje hrane na primer. Če nam hrana tekne, jo glasno hvalimo. Podobno je pri intimnih užitkih. Vaš glas je zelo lepo vodilo za partnerja, saj služi kot nekakšen zemljevid po katerem se lahko orientira med raziskovanjem vaših erogenih con. Ob tem ga nežno vodimo s svojim glasom. Ne pozabimo, da se intenzivnost užitka vsekakor poveča, kadar je le ta pospremljen z glasom.

Zakaj torej orgazem in opera? Pri tako intenzivnem doživetju kot je orgazem, naj bi bil ta pospremljen z močno vokalno spremljavo. Skozi opero se poveča in razporedi ekstaza na celotno telo, kar ob enem deluje zdravilno. Na oba partnerja. Opera je lahko eden najboljših afrodiziakov, saj ti vzdihovanje tvojega partnerja daje potrditev, da ga s svojo interakcijo zadovoljuješ.

Navajeni smo tihe intime, saj smo tako naučeni. Velikokrat izhaja iz mladostniškega obdobja in se na žalost širi še v obdobje starševstva ter kasneje… (roko na srce, nihče ne želi buditi spečih otrok). Predvsem ženske, ki naj bi bile tihe ali neizrazne v komunikaciji, povezujejo z blokado na intimnih predelih. Morda z blokado spolne čakre. Ko ženska sprosti ali ozdravi blokade na intimnem predelu, tudi v intimnih odnosih najde svoj glas.

V resnici pa pri intimnosti ne bi smeli biti tiho. Intimnost je užitek, je življenje, je izražanje in je opera. Razumem, da okolico lahko moti povečan glasovni volumen. Ko gre za seks pa je bolj realna primerjava z živalskimi glasovi.

Kar nekaj opazk sem slišala s strani moških, ki so se posmehovali glasnemu užitku partnerke in komentirali »joj bi ji kar #povšter dal na glavo« … kako grdo, žaljivo in nerazumljeno do žensk, do nas, magičnih bitij, ki glasno spravljamo nova življenja in duše na ta svet.

Ne vem, če smo že tam, da bi lahko to popolnoma vpeljali v naše redno spolno doživetje, vendar parom toplo priporočam kakšen operni spev, saj se bo tako povečala ekstaza, telo pa se bo odprlo procesu zdravljenja.

Sara

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.