Pet napak zaradi katerih lahko spregledamo dobrega moškega

0 5,910

Pogosto se sprašujemo kam so izginili dobri oziroma pravi moški. Vendar jih velikokrat ne vidimo zaradi naše zaprtosti ali osredotočanja na malenkosti. 

 

1. Všeč nam je določen tip moškega od katerega ne odstopamo

Nič ni narobe, če postavljamo visoke kriterije, vse do takrat, ko ne postanemo preveč izbirčne. V določenem trenutku je potrebno izprašati lastne kriterije oziroma se vprašati kaj je tisto kar nam je resnično pomembno. Vprašajte se, če bi resnično zavrnile moškega, ki vam odgovarja v skoraj vsem, razen pri naprimer modnem okusu.

2. Vstopamo iz zveze v zvezo.

Srce ne sprašuje in prav zato je nujno vključiti tudi možgane in razum v svojo izbiro. Po prekinitvi zveze, si je dobro in skoraj nujno vzeti nekaj časa zase in za “žalovanje”. Mogoče se vam zdi, da ste že pripravljena na novo zvezo, vendar vse, pa tudi najmočnješe ženske potrebujejo nekaj časa preden srečajo novo ljubezen, da bi popolnoma prebolele staro in ugotovile kaj resnično si želijo in na kaj ne pristajajo. V trenutku, ko smo ranljive in žalostne, smo najboljše tarče za moške, ki niso primerni za nas.

3. Čekamo gospoda Popolnega 

Princ na belem konju je popolna pravljica. Včasih potrebujemo kar nekaj časa, pa tudi določeno mero zrelosti, da ugotovimo, da perfekcionizem ne obstaja. Zaradi ljubezni se je potrebno naučiti  tolerirati tudi nepopolnosti, včasih pa nam kakšna nepopolnost lahko postane tudi simpatična.

4. Izogibamo se druženju in zabavam 

Življenje nas lahko preseneti z nenadnimi ljubezenskimi zgodbami, ampak možnosti, da bo dober moški potrkal sam na vaša vrata so resnično majhne. Večja verjetnost je , da ga boste spoznali nekje drugje, zato se ne upirajte druženjem in vabilu na zabavo.

5. Ne želimo narediti prvi korak.

Stare romantične zgodbe so nas naučile, da je moški tisti, ki mora prvi pristopiti, ampak ti časi so se žal spremenili. Mogoče se za zanimivim in tihim moškim, ki je sramežljiv in si ne upa narediti prvega koraka, skriva kvaliteten človek in potencialni partner. Ko se rešimo lastnega predsodka o pristopu k moškemu, same sebi damo priložnost za nova prijateljstva , ki se če ne bi pristopile prve, morda niti zgodila.
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.