Povabi sanje v življenje, večje od samega sebe

Foto: Pixabay
0 6,719

Ali veš kako velik človek si? Ali se zavedaš kaj tvoje srce zmore?

 

Ali čutiš svoje bitje , kako se veseli življenja? Kaj pa čutenje telesa, utripa srca in sposobnosti dihanja?

Začuti… dotakni se z roko svojega srca , istočasno vdihni, se nasmej in pomisli na otroško igro, tam nekje na zelenem travniku… slišiš smeh? Čutiš sebe , svoje telo in svojega duha . Vse je tu, živ si. To je najpomembneje, vse ostalo so malenkosti.

 

Zavedanje življenja, ta trenutek, tukaj sedaj.

 

To pride z nami , ko se rodimo, ta film se nam odvrti, vse to je izkušnja, naš kirž, katerega bomo nosili skozi življenje, to nas bo oblikovalo, nadgradilo in s tem bomo postali boljši, naprednejši. Mi moramo dihati, čutiti, gibati in mirovati… ne smemo pozabiti živeti vsak trenutek, tega filma, ker vse to se nam bo spet odvrtelo pred očmi, ko bomo zapuščali ta svet. Tisti zadnji ,vdih in izdih , takrat nam bo viden vsak trenutek, beležen v srce, trenutek , ko smo živeli, uživali v tem telesu, se zbližali z dušo in se nasmejali.

 

V srce in um, se zapiše zgodba, stkana iz emocij skozi življenje.

 

Neredi to sedaj, ustavi se, začuti sebe, pobožaj se, nasmej se in bodi srečno bitje. Natipaj svoje srce, dotakni se svoje ustnice, dihaj naglas… vzemi si trenutek, za hvaležnost, ker si živo bitje. To je to. Zavedanje .

 

To so največje sanje v življenju, da je človek srečen s seboj in svojim bitjem. Brez potrebe po umetnem svetu sreče, kakršnega poznamo , ker so nas tako naučili in prepričali. Živimo raje svoje sanje.

 

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.