PREMAGOVANJE SAMEGA SEBE

V toku življenja

Foto: Pixabay
0 60
Včasih si želim čarobno palico, MAGIC WAND,  da z njo zamahnem in rešim vse te LOČITVE, bolečine, BOLEZNI in ostale hude izzive mojih najbližjih. Vem pa, da NE smem, kajti vsak IZZIV v življenju je KRIŽ, ki ga nosimo samo mi.  In ravno ta križ nas dela boljše, večje, pogumnejše, USPEŠNEJŠE.

S PROBLEMI, ki so le življenjski izzivi in izkušnje, se učimo in RASTEMO na vseh 7 segmentih VESOLJA;  DUHOVNO, ASTRALNO, FIZIČNO, MENTALNO, EMOTIVNO, DUŠEVNO IN BREZPOGOJNO.

Vse težke izkušnje nas naredijo ljubeče, srečne in boljše. Pomembno pa je da vztrajamo. Ne smemo obupati. Ne smemo odnehati, ker NEGATIVNA tehtnica želi ravno to. S tem, ko se borimo za ljudi, za ljubezen, za otroke, za prihodnost, za naravo, držimo TEHTNICO ŽIVLJENJA v ravnovesju.

Ljudje smo tisti, ki URAVNAVAMO življenje v odnosu z NARAVO. Ne smemo spreminjati življenja drugim ljudem, lahko pa vplivamo nanje. Kako? Tako, da smo VZOR  pri premagovanju OVIR, težav in izzivov. Lahko dajemo LJUBEZEN.

Dovolj je, da smo vedno TU za ljudi. Dovolj je, da obstajamo kot OPORA, PODPORA in ADRENALIN v življenju nekoga, ki potrebuje življenjsko energijo.

Ljudje smo kot KOLO SREČE; včasih smo na vrhu, drugič smo spodaj. Ne glede na vse pa ga poganjamo. Za lažjo predstavo: v HRIB gre težje, SPUST  pa je prehiter in ČUDOVIT. Tako je v življenju.

Borimo se.  Ne smemo odnehati, ker najpogosteje je ravno pred CILJEM najtežje. Zato večina takrat odneha. Ko ZBEREŠ zadnje atome moči in greš naprej čez samega sebe; čez EGO, bolečino, ponos in čez vse, je ZMAGA magična. Takrat ceniš vsak svoj korak. Vsak korak te težke poti. Grenkoba ostane, vendar je nagrada sladka. Podobno kot POROD. Podobno kot METULJ, ki želi ven iz BUBE; boleče in naporno se razvija, da lahko razpre svoja univerzalna KRILA in poleti.

Zato vztrajajte, čeprav vas lahko bolijo krila, je na koncu vse poplačano.

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.