Prva čustva mame

Foto: Pexels
0 5,773

Še danes ne vem ali sem s prihodom na ta svet, ko me je mama rodila, začutila STRAH  da je to vse nekaj novega ali RADOST , da je to vse nekaj novega. 

 

Prvo ali drugo je danes za mene zelo pomembno, ker verjamem, da , če je strah mamo , ki rojeva novo življenje, potem to novorojenček dobi kot prvo čustvo od mame… če pa se mama veseli in joka od sreče, kriči od sreče potem je ta otrok zaznamovan v radosti. 
Ogromno  razmišljam o tem na dnevni bazi, ker veliko ljudi poslušam , da jih je ves čas strah pa ne vedo zakaj. Verjamejo v črno magijo, Hodijo na terapije, jemljejo antidepresive, delajo na sebi, posegajo po vsem , kar pozna uradna medicina  in holistična , alternativna medicina… nekaj je vedno , kar jih duši in ne gre stran.
 Vem , da je to psihologija, govor duše bi rekli predniki, tako globoko zapisano v telo in duha, da je duša pozabila povedati…. Torej , če je tako zelo dolgo nazaj, je zelo staro, je povzročeno z dnem prihoda na ta svet. Prvo čustvo drage ženske, mame,  ostane našim otrokom za zmeraj.
Pomembno je razmišljati o porodnem načrtu na duhovnem nivoju, ne samo o pižami in prehrani, to bodo otroci že prenesli, razčistimo naše počutje, zavedanje, sveti obred, porod, novo življenje bomo morale postaviti na duhovno, mentalno dobro mesto, če želimo zdrav svet brez strahu.

 

View this post on Instagram

 

Hocus Pocus you need to focus 🙏🏽 GRIMOIRE 🖤 A grimoire (/ɡrɪmˈwɑːr/ grim-WAHR) (also known as a “book of spells”) is a textbook of magic, typically including instructions on how to create magical objects like talismans and amulets, how to perform magical spells, charms and divination, and how to summon or invoke supernatural entities such as angels, spirits, deities and demons. In many cases, the books themselves are believed to be imbued with magical powers, although in many cultures, other sacred texts that are not grimoires (such as the Bible) have been believed to have supernatural properties intrinsically. In this manner, while all books on magic could be thought of as grimoires, not all magical books should be thought of as grimoires. While the term grimoire is originally European and many Europeans throughout history, particularly ceremonial magicians and cunning folk, have used grimoires, the historian Owen Davies noted that similar books can be found all across the world, ranging from Jamaica to Sumatra.He also noted that in this sense, the world’s first grimoires were created in Europe and the Ancient Near East. #spells #herbs #love #witchesofinstagram #believe #life #cursed #energy #grimoire #balkans #voodoo #lovespells #health #money #life #buisness #use #karma #followforfollowback #insta #instagram #europeanwitch #abracadabra #instagood #book #books

A post shared by Europeanwitch (@europeanwitch) on

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.