-Oglasi-

Ravnovesje stebrov življenja

Foto: Pixabay
0 5,726

Nekaj je na tem draga babica, da vsi tvoji predniki in tvoji potomci težko hodijo… vsi imajo težave z kolki… uradna medicina bi rekla genetika in težave povezane s tem, jaz pravim pa ravnovesje.

 

Genetiko lahko spreminjamo, tudi znanost se strinja s tem , da sami lahko spreminjamo DNK… če je to res ? S čim?

Kaj je orodje za spreminjanje telesa, kako damo navodila telesu, da nekaj popravi? Sila … sila odpuščanja, sprejemanja, SILA LJUBEZNI.

 

Poročena sem z športnikom in že 15 let analiziram poškodbe športnikov , rada prisluhnem težavam in diagnozam … v večini gre za nestabilno psiho… kolena ego povezan z nasprotovanjem očetu, gležnji zavračanje očeta, kolki starši…. balans… kako to razložiti , da ne zveni smešno, ko so pa vsi tako fiznično prepričani, da gre za “iztrošeno”telo, napor.. kako je lahko otrok pri 7 letih “uničil” ves hrustanec na kolenu? Tako, da je njegova kariera večji dosežek za očeta kot pa otroka samega… to je psiha.

Foto: Pixabay

Moj način hoje je resnično dodelan z veliko treninga in nekaj let baletne šole, 14 let borilnih veščin, plavanje, gimnastika, ples. Veliko truda, da sem začela spet lepo hoditi in imeti pokončno držo. Kot otrok sem imela MANEKENSKO hojo, saj veste tista hoja gazel na modni pisti, glava visoko v nebo, pokončna drža in graciozna energija… zaradi predsodkov iz okolja sem že pri 8 letih zaprla svoja ramena in začela poskakovati med hojo, vedno bolj sem skrivala obraz in levo stopalo se je obračalo na notri. Starši so me peljali k fizioterapevtu, ker so mislili, da gre za baletno poškodbo. ZDRAV OTROK.

 

Telo se je samo odzivalo na psihični STRES iz okolja in pokazalo deformacijo NOGE . Psiholog je težavo označil kot TIK. Tik je zelo pogosta nevrološko pogojena začasna težava pri mnogih otrocih, ki nastopi zaradi stresa, strahu, travme ali sramu. Otroci lahko trzajo z očesom, drugi renčijo, tretji kašljajo, četrti grdo hodijo…

 

Mamice od prijateljic so mi govorile, da sem VAŽIČKA , da sem važna in da naj ne hodim tako kot, da imam edina zadnjico na tem svetu… si predstavljate, 8 let star otrok vse to posluša… normalno, da ne razume in se sramuje sebe in svojega telesa. Ljudje so lahko tudi zlobni iz svojega nezadovoljstva… ampak, ne boste verjeli, rešila sem se tako , da sem, kot naročeno, v tistem letu dobila RADIO KASETO od HAJDI.

 

Resnično mi je pomagala njena pesem NISEM VAŽNA… to je bila moja terapija, pela sem in plesala in vedela , da je zame poskrbljeno, ker nisem edina punčka na tem svetu, ki je “važna”. Noga se je vrnila v prvotno stanje, hrbtenica se je dvignila nazaj, spet sem zablestela, bila ponosna na svoje živahno otroško telo in še danes hodim pokončno, moji stebri so se poravnali, hodim v ravnovesju ljubezni mojih staršev.

 

View this post on Instagram

 

Hocus Pocus you need to focus 🧙🏼‍♀️ Paranormal events are purported phenomena described in popular culture, folk, and other non-scientific bodies of knowledge, whose existence within these contexts is described as beyond normal experience or scientific explanation. Proposals regarding the paranormal are different from scientific hypotheses or speculations extrapolated from scientific evidence because scientific ideas are grounded in empirical observations and experimental data gained through the scientific method. In contrast, those who argue for the existence of the paranormal explicitly do not base their arguments on empirical evidence but rather on anecdote, testimony, and suspicion.Notable paranormal beliefs include those that pertain to extrasensory perception (for example, telepathy), spiritualism and the pseudosciences of ghost hunting, cryptozoology, and ufology. #home #souls #ghost #love #loveyourself #life #people #earth #science #parapsychology #psychology #paranormal #paranormalactivity #instagood #instagram #instadaily #insta #instalike #instamood

A post shared by Europeanwitch (@europeanwitch) on

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.