Razlog zaradi katerega si bomo še bolj želeli jutranjega seksa

Foto: Pixabay
0 111,048

Kaj je tisto kar najprej naredite, ko se zjutraj zbudite? Umijete zobe, kuhate kavico, zajterkujete?

 

Vse naštete aktivnosti so pri večini ljudi neodložljiv del jutranje rutine, vednar kako pogosto v to rutino vključite jutranji seks?
Če jutranje posteljne aktivnosti niso pogost del vaše jutarnje rutine, si boste mogoče premislili, ko preberete , da je vaše telo zjutraj odlično pripravljeno za vesele igrice, ki so odlične tudi za vaše zdravje.

Eden od razlogov zakaj bi jutranji seks moral postati del vašega življenja, je dejstvo, da seks zjutraj spoduja vašo produktivnost.

Se pravi, jutranja spolna aktivnost, vam pomaga, da se bolje izkažete na delovnem mestu, da so vaše ideje boljše, da se bolje odrežete na prezentacijah in sestankih in da četudi ste utrujeni, ste srečni, saj se v vsakem trenutku v mislih lahko vrnete v vesel zašetek dneva.
Foto: Pixabay
Če ste med tistimi, ki ne potrebujete spolne aktivnosti za večjo produktivnost, potem naj vam povemo, da je ljubkovanje po zbujanju tisto, ki sporšča hormon ljubezni, OKSITOCIN.

 

Se pravi, že zjutraj si lahko zagotovite hormon, ki vam pomaga pri odpravljanju stresa, poleg tega pa vam jutranje ljubkovanje zagotavlja boljšo povezanost in več bližine s pratnerjem, kar spodbuja več osebne sreče, saj boste v dobrem odnosu z tistim, ki vam je nabližje.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.