“Seks v mestu”: Silvesterska scena iz Hollywoda, ki jo nobena ne premaga

Foto: Getty Images
0 5,714

Nanizanka “Seks v mestu” nas je učila o ljubezni, seksu, modi, pa tudi o prijateljstvu. In ena najmočnješih scen iz cele franšize, ki kaže kako biti prava prijateljica je postavljena prav v Silvesterski večer.

Ena od najlepših in najplemenitejših scen iz cele nanizanke “Seksa v mestu”, je prav tista v kateri je prikazano kaj pomeni biti prava prijateljica.
Vemo, da je veliko takšnih trenutkov v vseh delih nanizanke, vendar tista, ki se odivja prav na Silvesterski večer se nam zdi še posebno močna, topla in pomembna.

 

Osamljena Miranda ob 23h in 12minut pokliče eno od najboljših prijateljic Carrie, ki je že takrat spala in se potoži, da si ni mislila, da bo tudi zdaj, ko ima družino sama na novoletni večer jedla kitajsko hrano. Njen sin Brady je bil takrat pri očetu Stevu in Miranda je ostala sama.
Carrie Mirando vpraša ali si želi priti k njej, saj lahko vame taxi na kar se Miranda nasmeji in reče da ke zelo mala možnost da bo na zadnji letošnji večer dobila taksi v velikem jabolku in da se vidita naslednje leto. Ko odloži slušalko, Carrie poskuša ponovno zaspati, a ne more, zato se dvigne in odloči da bo raje odšla k prijateljici, ki jo očitno potrebuje.

 

Oblečena v krzneno jakno pod katero nosi samo pidžamo, Carrie v teku odide na podzemno železnico in k Mirandi prispe nekaj sekund do polnoči. “Nisi sama” nežno reče Mirandi in dve prijateljici skupaj pričakata Novo Leto. In nobena ni več osamljena.
Ob ogledu video posnetka se spomnite tega ganljivega in nesebičnega prizora pravega prijateljstva, ki je za Mirando v tem trenutku pomenil vse!

 

Pravo prijateljstvo je nekaj najdragocenejšega kar lahko človek ima, zato negujte prijateljstva in pomagajte prijatelju v stiski!

Foto Getty Images
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.