-Oglasi-

Seks v troje … ali govoriti resnico?

Foto: Profimedia
0 5,066

»Jenny Mollen, žena igralca Jasona Biggsa, je v svoji biografski knjigi I Like You Just the Way I Am zapisala, da je možu za rojstni dan poklonila prostitutko, da bi seksali v troje, je pisal tabloid Us
Weekly. 36-letnemu Biggsu se je očitno nekaj podobnega, kot se mu dogaja v filmih o mladostnikih, ki neprestano iščejo seks, zgodilo tudi v resničnem življenju.

 

Foto: Noel Vasquez/Getty

»Odprta sva za vse stvari, moja žena je popolna. To ni nekaj, kar bi počela neprestano. Nimava skupine prostitutk, ki bi dnevno prihajale in odhajale iz najine hiše,« se je pošalil v nedavnem intervjuju. »Sicer pa se na koncu nisem preveč zabaval. V treh dnevih sem imel tri različne ženske. Recimo temu tako, da nisem mogel zaključiti misije. Moja žena je bila ves čas na postelji, nas gledala, jedla čips in se smejala. Lahko si predstavljate, da nisem najbolje pokazal svojih sposobnosti.

 

Prostitutka se ni ukvarjala z mojo ženo, kot sem si predstavljal, zato je na koncu vse razpadlo, no, več pa preberite v knjigi,« je povedal Biggs.

To novico sem prebral danes zjutraj na spletni strani 24ur.com. Seveda sem se tudi sam poskušal
vživeti v to vlogo, vendar me je kaj hitro minil nasmešek na obrazu. Super, če moja žena želi
meni izpolniti moje skrite želje, kaj pa, če bi si potem tudi ona želela izpolniti svoje …

 

No, to jepa že druga zgodba. Le kaj si želi ONA? Glede na to da je sedaj svetovno prvenstvo v nogometu,ne bom raje niti razmišljal! Ob tem se mi je pričelo odpirati vprašanje o odkritosti in resnici med dvema partnerjema.

 

Sam sem si vedno predstavljal, da bom enkrat v zvezi, kjer ne bo nobene skrivnosti, da bo vsaka moja misel tudi njena misel … Toda prepričanja in življenjske želje se seveda razlikujejo. Kaj narediti v takšnih primerih, kot sem ga opisoval prej, kaj če partner izrazi takšno željo? Seveda, tudi če jo samo izrazi, kljub temu da veš, da je ne bo izpeljal …

 

Toda ta dvom ostane zapisan v malih možganih. »Kaj če se po naključju v kakšnih okoliščinah to morda tudi lahko zgodi …?« začneš razmišljati. In iz nekega sproščenega vzdušja v odnosu začnemo postajati depresivni, želimo nadzirati, postajamo nezaupljivi … Skratka, slika o idealnem odprtem odnosu postane nočna mora.

 

Kje je sedaj tista meja pogovora, odkritosti med dvema? Ali je to morda samo neka preizkušnja
za gradnjo osebnega odnosa? Ženske imajo namreč veliko bolj bujno domišljijo kot moški, zato
mora moški biti zelo močan, da lahko prenese tako odprt odnos. Kajti s tem, ko si razlagata svojo
zgodovino, se odpira Pandorina skrinjica. Tukaj domišljija nima meja. Domišljije in čustev ne
moremo nadzirati.

Zato je pri odnosu zelo pomembno, ali smo tudi zreli za odnos, ki si ga želimo. Danes je to toliko
težje, saj moški v zadnjih desetletjih nismo veliko naredili na svojem razvoju. Ženske so nas
prehitele za celo svetlobno leto. Zato je biti zdrav in močan v odnosu s tako žensko skoraj
nemogoče, ker moški nismo zreli za odnos.

 

Če si torej želimo »seks v troje« in to želimo povedati svoji ženi, se moramo najprej vprašati, ali smo dovolj močni, če si bo tudi ona želela. Z veliko verjetnostjo nas bo potem ta želja tudi minila.

Foto Profimedia Noel Vasquez/Getty
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.