SEKSUALNOST KOT MANIPULACIJA

Foto: Pixabay
0 5,000

Spolna energija je najmočnejša energija v našem telesu. Ta ponazarja energijo novega življenja, kreacije ter konec koncev je močna zdravilna energija.

 

Ženske jo posedujemo v veliki meri in če jo znamo ponovno obuditi, opolnomočiti ali pravilno usmerjati se začnejo tvoriti močni procesi tako v nas kakor zunaj nas. Ženska, ki neguje tovrstno energijo lahko opazi, da kar žari. Zdrava sexualna energija se spoštljivo odraža v celi njeni pojavi.

 

Ne deluje perverzno, vulgarno ali seksipilno vendar kot nekakšna ženska, ki nase vleče le zdrave in spoštljive poglede. Želiš si, da bi tudi sama lahko predstavljala to milo seksualno eleganco.

Vendar nekje v tej novi sodobni evoluciji, se je ženska priučila svojo seksualno energijo uporabljati v manipulaciji. Seveda to ni prava in polno močna seksualna energija, še vedno pa je zelo močna. Ta se dopolnjuje z izzivalnimi oblačili in vsem ostalim kar spada zraven. Ni nam tuje, da ženska zna uporabiti spolni odnos, ko si nekaj želi ali pa ga ponudi kot nagrado po tem, ko je nekaj prejela. Ravno tako se manipulacija s  seksualno energijo kaže v mnogih aspektih ženskega  delovanja ne glede na to  ali je le ta zavestna ali podzavestna.

 

Če bi se bolj poglobile vase, bi nas presenetila marsikatera naša vodena igra skozi spolno energijo katero smo pretvorile v manipulacijo. Nobenemu ni tuj prikaz ženske seksualne manipulacije pri izognitvi policijske kazni, kakor na delovnih mestih ali tekmovanju pri doseganju lastnih ciljev posameznic.

 

Nisem tukaj, da sodim in ženski čari so nujni in konec koncev zelo lepi. Sama sem neštetokrat očarana nad marsikatero žensko ter njenimi čari.

 

Rada bi le poudarila razliko med spoštljivo sexualno energijo, žensko očarljivostjo ali pa žensko seksualno manipulacijo.

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.