-Oglasi-

Serijski zapeljevalec manekenk, ki ne spušča kriterijev- še nikoli ni ljubil ženske starejše od 25!!!

Foto: Getty
0 5,730

Neverjetna statistika je potrdila da Leonardo DiCaprio nikoli v življenju ni bil v zvezi z žensko, ki bi bila starejša od 25!

Slavni igralec in zapeljevalec rosnih lepotic, Leonardo di Caprio (44) že desetletja polni stolpce rumenega tiska s svojimi zvezami z manekenkami, ki jih menja po ustaljenem sistemu – vsako leto nov model. Po možnosti še mlajši. 
No s sistemsko analizo lepega oskarjevca, na katerega smo slabe vse, je pokazala prav zastrašujoče dejstvo – Leo še nikoli ni bil v resni zvzei z žensko, ki je starejša od 25let!  

 

Leonardo DiCaprio Refuses to Date a Woman Over 25 [OC] from r/dataisbeautiful

Ilustrativni graf ki prikazuje kako niti v enem trenutku v preteklih 20letih niti eno dekle slavnega Lea ni bila starejša od 25 let, je izdelal uporabnik Reddita z profilnim imenom TrustLittleBrother. V prikazu so vključeni podatki Leovih zadnjih 8 zvez. Graf je v kratkem postal prava spletna senzacija, in vsi svetovni mediji so ga prenesli kot vrhunski dokaz, da stari zapeljevalec Leo svoj okus že desetletje ne menja. Prav nasprotno! Graf je jasno prikazal kako je povprečna starost dekleta priljubljenega “Volka z Wall Street-a “ komaj 22,9 let.
Mlade, vglavnem plavolaske z dolgimi nogami in vitkim telesom – to so dekleta lepega oskarjevca.
Serijski ljubitelj lepotic resnišno živi pregovor “mlajše je slajše”.

 

Skrivnostna se je spomnila nekaterih njegovih “plenov” z modnih pist.
Najmlajša od vseh Leovih izbrank , ki ga je tudi precej dolgo uspela zadržati v zvezi je prekrasen nekdanji Viktorijin angleček Gisele Bundchen. Z njo se je Leonardo spustil v zvezo davnega leta 1999, ko jih je lepotica štela komaj 18, Leonardo pa 25let.

 

View this post on Instagram

 

@gisele para a campanha de natal 2018 da @vivaraonline. By @luigiandiango. #giselebundchen #ubermodel #vivara #natal

A post shared by Gisele Bündchen FC ® (@gisele.bundchenfc) on

Njuna razlika v letih ni bila tako velika in morda je prav to tudi razlog, da je njuna veza trajala celih 5let. Čeprav so mnogi pričakovali, da bo Leo lepo Brazilko popeljal pred oltar, se Leo ni dal tako zlahka uloviti in tako je par naposled prekinil zvezo leta 2004, Gisele pa je srečo našla v objemu postavnega igralca ameriškega nogometaTom Brady-a.
Sledila je Leova velika ljubezen Bar Rafaeli,ponovno manekenka in plavolaska, izraelska lepotica, ki jo je spoznal leta 2005. in s katero je Leo celo spoznal njeno državo Izrael in prisostvoval uradnemu obisku pri takratnem predsedniku države Shimonu Peresu.  Z Rafaeli sta zvezo končala leta 2011, prav, ko je manekenka upihnila 25 svečko.

 

View this post on Instagram

 

😚

A post shared by Bar Rafaeli (@barrafaelii) on

Naslednja na seznamu je bila ponovno ena slavnih Viktorijin angelčkov Erin Heatherton, ki jo se spoznal leta 2012.,ko jih je ona štela komaj 22 , vendar nista dolgo zdržala skupaj. Nemška manekenka Toni Garrn je očarala igralca leta 2013, zadržala pa ga je komaj eno leto. V trenutku njune zveze je bila stara rosnih 21let. Za pičlih 5mesecev se je na Leovi listi lepotic znašla tudi igralka Blake Lively, soproga Ryana Reynoldsa, ki je bila v trenutku ljubimkanja z Leom tudi v zgodnjih dvajestih.

 

View this post on Instagram

 

Only when in Cannes 💎 thank you to everyone who made this year extra fun 🙏🏼@amarsana_style @tristannoumea

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) on

“Volk z Wall Streeta”je osvojil tudi Kelly Rohrbach, s katero je bil v zvezi do njenega 25 leta, podobno usodo pa je doživela tudi Nina Agdal. Z njo je zaključil leta 2017. po dveh letih zveze.

 

Trenutno je slavni igralec v srečni zvezi z Aregntinko, ki iztopa iz njegovega standarda- saj ni plavolaska. Camila Morrone je argentinska igralka, ki je oskarjevca spoznala leta 2012, danes pa šteje komaj 21 pomladi. Par je v zvezi skoraj dve leti in sodeč po pojavljanju v javnosti se zelo ljubita, pa tudi zveza je stabilna.

 

View this post on Instagram

 

MET @voguemagazine

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Mogoče zato ker ima Camilla še nekaj let pred seboj preden bo upihnila usodno 25.svečko.
Če povzamemo ima Leonardo DiCaprio  prav zaskrbljujoče enostaven okus za lepši spol – ključ do njegovega srca leži v mladosti. V zadnjih dvajestih letih so samo tri njegove izbranke v nekem trenutku štele 25 let, vse ostale pa so bile mlajše!!!

-Oglasi-

Foto Getty Instagram
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.