-Oglasi-

Si poklicno pot zares izbiramo sami?

Usoda in dušna pot

0 153

Ljudje smo lahko nadarjeni  za določno aktivnos ali pa imamo nek specifičen talent; lahko smo umetniki, športniki, zdravniki ali pa zgolj dobri prodajalci. In katerega poklica danes zares primanjkuje? Zdravnikov? Ali pa strojnikov?

V svetu primanjkuje pravih medijev in čistilcev MOSTU med dvema svetovoma. Tako kot primanjkuje dobrih SISTEMOV. Profesionalni MEDIUM in izganjalec duhov (UJETIH DUŠ) ni poklic, ki ga lahko izbereš ali pa se ga lahko priučiš – tako kot danes OGLAŠUJE večina “spiritualnih” akademij, delavnic in raznih tečajev, pri čemer imajo vsi skupnega le odličen marketing. Kariero medija si ne moreš izbrati. Tega se ne moreš naučiti. Vedno več je povpraševanja in potrebe po tem profilu ljudi, saj ljudje vedno bolj zaznavajo paralelni svet, pri čemeru velikokrat prevlada strah. Si torej karierno ali poklicno pot zares izbiramo sami?

 

PSY MEDIUM je povezovalec dimenzij, torej vidnega in nevidnega sveta. Medium energijsko prepoznava stanje okrog individuma in na podlagi tega lahko oceni trenutno situacijo, preteklost in tisto kar je na poti. Medium lahko komunicira z svetom duš in prenaša sporočila prednikov ali pa sporočila tistih, ki jih želijo poslati. Po KMEČKO povedano, je medij kot Zemeljski POŠTNI NABIRALNIK v katerega prihajajo pisma iz sveta duš. Danes lahko naivnih kupcem prodamo vse;  celo zrak. Ko iščemo po spletu lahko v naši mali državici odkrijemo toliko MEDIJEV, da bi z njimi lahko očistili vse ujete duše tega sveta, napovedali prihodnost vseh posameznikov ter kolektivno ozdravili vso temo tega sveta.  Kako torej vemo kdo je dober in kdo pravzaprav ni?

 

Moje izkušnje so čudovite; novembra se je duša umrle deklice javila svojemu bratu s sporočilom,  da je njegova sestra živa. Seveda mu je to zvenelo čudno, saj je vedel, da je njegova sestra dejansko umrla in bila pokopana…v resnici pa ni vedel, da ima še eno sestro. Med pogovorom na daljavo mi je zaupal, da bi želel svojo sestro peljati na večerjo in da obžaluje, ker se je njun čas iztekel.  In tisti trenutek je prišla k meni. Odvzela mi je pol telesa,  v glavi pa sem slišala močno sporočilo. Tvoja sestra je živa. Najlepši občutek. Ko s teboj komunicira ČISTA LJUBEZEN, svetloba in toplota. Odkrili smo, da ima še eno sestro, ki jo je kasneje tudi spoznal in peljal na večerjo. Najverjetneje se on sam še ne zaveda, da je prejel najlepše darilo –  SPOROČILO duše, ki se je javila samo zanj. Medijstvo torej OBSTAJA KOT DAR, kot zaupnica paralelnega sveta.  Pomeni komunikacijo med dvema svetovoma. Zame je to nekaj najlepšega. Je tako blagoslov kot tudi odgovornost.

 

Kadar pa medium deluje kot  izganjalec duhov ali energetski čistilec prostora pa je izkušnja čisto drugačna. Srečanja niso vedno prijetna, ker nekateri DUHOVI ne želijo zapustiti svoje varno mesto. Ko Ljudje zaznavajo NEKAJ, kar imenujemo parapsihološki pojav, največkrat poiščejo pomoč v verskih ustanovah, pri šamanih ali pa pokličejo MEDIJA. UJETE DUŠE pogosto trpijo, zato jih zaznavajo ljudje ali pa živali, največkrat v obliki enegijskih premikov – kot pojav mraza, mravljinčenje, ropot, zvok, piskanje…Takrat je dobro, da se opravi obred, ki pomaga duši prestopiti v paralelni svet.  PSY POJAVI so pogosti. Človek včasih ne razume, da je okrog nas mnogo več kot je vidno s prostim očesom. Pomembno je, da se nevidnega NE BOJIMO in da smo SPOŠTLJIVI do vseh energij.

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.