Šloganje iz Vagine

Foto: Pexels
0 7,083

Ravnokar sem prebral knjigo Vagina od Naomi Wolf, na 500 straneh, pa ne zato, ker me to področje tako zanima, temveč, me je pritegnila struktura knjige, ki je podobna, kot jo sam želim imeti, pri ravno tako nastajajoči knjigi s 500 stranimi z naslovom JAZ.

 

Hkrati pa ko sem začel brati, sem si mislil, da v bistvu nič ni narobe, če ta del ženske malo
bolj spoznam, da ga ne jemljem, kot samo zadovoljevanje potreb.

Vendar že po 10 straneh, mi je pričelo postajati jasno, da je Vagina v resnici center sveta, da
Vagina upravlja svet. Tako mi je misel odšla na vse velike zgodovinske vojne, ki so se začele
zaradi žensk. Kajti cilj vladarjev je osvojiti tisto željeno in seveda ne samo z njo biti, temveč
jo tudi zadovoljiti.

 

Vendar vsaka se drugače zadovolji. No, da ne bo pomote… ni seks vrhunec človekovega ustvarjanja in cilj celotnega obstoja, je pa osnova za nadaljevanje človeške vrste. Nekje v razlagah, sem celo odkril, da bi naj Vagina predstavljala Sveti gral.

Vstop v sveti prostor.

To kar poskušam razložiti gre za popolnoma drugo dimenzijo. To je zelo občutljiv ženski del, zato je tudi tako zaščiten, s celotnim telesom in zelo redko izpostavljen gol. Ta občutljivost, pa v posameznicah povzroča različne občutke, občutki misli, misli domišlijo, ki se potem zrcali v materialni svet preko dejanj in neposrednim vplivom na okolico, če pa je ženska oseba še na visokem položaju, je potem lahko vpliv na celo nacijo ali celo generacijo sveta, tistega časa.

Foto: Pexels

Ker so trenutno Združene države Amerike najvplivnejše na svetu, bi lahko dejali, da Slovenka vpliva na dejanje vsega sveta. Zato je pomembno, da ženske zelo dobro spoznajo svojo Vagino, vsak posamezni del, kaj ji je všeč, na kak način. In priporočljivo je, da to spozna tudi njen partner. Če jo spoznava preko jezika, kjer borbončice zaznavajo različne »občutke«, lahko to rodi tudi neizmerne
občutke in spoznavanje popolnoma drugačnih dimenzij partnerja, kot ga vidimo, slišimo in
vonjamo… gre za občutke, ki sploh ne vemo, da obstajajo. S partnerjem se lahko povežemo
na nekem nivoju, ki je v bistvu sploh temelj obstoja vsakega posameznika.

 

Pri različnih študijah, sem uvidel, da imajo ženske rade oralno splonost, kajti tako moški lahko hkrati tudi odkriva tisto skrito stran ženske. Namreč njen odziv, njena energija, ki se pri tem odziva, je tisto, kar ona neposredno nosi v sebi in ker sta oba v tistem trenutku najbolj odprta, lahko drug druge tudi najboljše spoznata.

 

 

Tukaj ženska oddaja svojo najbolj močno žensko energijo, kar pomeni, da ta energija v moškem tudi najbolj močno vzpodbudi moško energijo in tako oba delujeta brez mask in na najvišjem nivoju.

Tako ženska odvrže vse maske in igre ter moški lahko s tem predvidi tudi njene reakcije v prihodnosti, saj jo začne sponavati drugače… in naenkrat ni več tečnih žensk, dolgčas, ustaljenih navad…

 

Tako bi lahko v šali dejali, da lahko moški s svojim jezikom ali prsti »šloga« njeno prihodnost
iz njene vagine.

 

Vagina je bistvo Vrata-vstop v neko drugo dimenzijo. V svet, kjer ni pravil, kjer ni več moškega in ženskega principa, kjer je samo še energija.

 

Spoštovani bralci, zavedam se da nimam pravice dajati nasvetov s tega področja, ker sam
nisem v tej vlogi. Bi pa rad samo osvetil, da so posamezni deli telesa, tudi če so fizični, imajo
veliko »globji« pomen, kot ga sami dojemamo.

 

Predstavitev: Sem Milan Krajnc ,pedagog, psihoterapevt, podjetnik, krizni vodja in doctor
znanosti iz področja managementa.

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.