Šminka na ustih in ne na maski?

Trik pomemben v kovid časih

0 78

Ne glede na razmere v katerih smo, je večina žensk še vedno rada urejena. Nekatere ob tem, da nosimo maske, sicer ne pomislijo, da bi usta krasila šminka, spet druge pa bi jo z veseljem nanesle, a ne želijo, da večina konča na maski.

Trik je razkrila priznana umetnica ličenja Lisa Eldridge. Priznana umetnica nima le impresiven seznam strank, temveč je že več kot 20 idejna vodja v modnih kampanjah priznanih blagovnih znamk, med drugim tudi pri Guci in Prada. Bila je ena prvih profesionalnih vizažistov, ki je začela objavljati videoposnetke ličenja na YouTubu in je tudi globalna kreativna direktorica v podjetju Lancome.

Ko Lisa spregovori, ostali utihnemo in z največjim veseljem požiramo njene nasvete. Tokrat je dala odličen nasvet glede nanašanja šminke kljub temu, da naš obraz prekriva maska.

Delajte tanke sloje. Ko nanesete tanke plasti, se šminka poveže v sinergijo s kožo. Včasih, če nanesete konkreten sloj kar iz embalaže, na površini kože obsedi določena količina. Vedno svetujem, da se začne s tanko plastjo – morda s čopičem za ustnice – tako, da se šminka skorajda usede v gube na ustnici. Nato na vrh nanesite še en tanek sloj in ga potapkajte s prstom ali popivnajte z robčkom. Na površini boste še vedno čutili kremnost, vendar ne bo nobenega odvečnega izdelka, ki bi se razmazal.”

Drage dame, še vedno smo lahko lepe in urejene ne glede na to, da naše obraze krasijo maske. Izkoristite nasvet Lise ob prvi priložnosti.

In ne pozabite: rdeča šminka je vedno IN. Tudi pod masko! 

 

Za Skrivnostno: Metka V

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.