-Oglasi-

Ste že slišali za mezoterapijo?

Lepota se vedno prične z našo kožo

0 286

Mezoterapija je povsem naravna, neboleča in izredno učinkovita metoda za pomlajevanje kože na obrazu, rokah in dekolteju. Uporablja se tudi pri anticelulitnih tretmajih in za učvrstitev kože na telesu.

Obstajata dve vrsti mezoterapevtskih tretmajev;

–       Mezoterapija brez igel

–       Mezoterapija z iglami

 

V kozmetičnih salonih se uporablja mezoterapija brez igel. Aparat omogoča vnos aktivnih snovi do globine, ki je enakovredna igelni mezoterapiji. Aparat je sestavljen z elektroporacijo in ultrazvokom. Z mezoporacijo vnesemo vnos molekul v celice, ki drugače ne morejo prehajati skozi celično membrano. S pomočjo sonde s štirimi različnimi tehnikami in tokovi v kožo vnašamo različne sestavine, kot so: hialuronska kislina, ioniziran vitamin C, aminokisline, mikrokolagen, tripeptidi – podobni učinki botoksa, liposomski polifenoli.

 

 

Za različno problematiko kože določimo ustrezen serum, ki ga bomo s sondo vnesli v globje plasti kože in dosegli zaželjen učinek, kot npr. zmanjšanje hiperpigmentacij, zmanjšanje izraznih gub, povečanje čvrstosti kože, povečanje vlažnosti kože, pri telesu pa odprava celulita in učvrstitev kože.

Rezultat je viden že po prvi terapiji, za dolgotrajen rezultat pa je priporočljivo narediti 4 terapije v dveh do štirih tednih. Če želimo ohraniti rezultat je postopek po štirih terapijah potrebno ponoviti po šestih do dvanajstih mesecih. Za poseben dogodek ali samo osvežitev obraza je dovolj samo en tretma.

Mezoterapija ni primerna za nosečnice, pri bakterijskih okužbah kože, pri rakavih obolenjih, kemoterapiji, pri kovinskih vsadkih v telesu in srčnih spodbujevalcih, herpesih in ekcemih.

Za Skrivnostno strokovnjakinja za nego kože: Helena Miranda Maček

 

vizitka: HM kozmetični salon

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.