TANTRA

Brezpogojna ljubezen velikih trenutkov v malih dejanjih

0 122

Ali čutiš? Dotik sveže posteljine. Ali vohaš? Svežo vrtnico po dežju. Ali slišiš? Petje ptic v krošnjah. Ali okušaš? Slastno čokolado na jeziku. Ali vidiš? Veter v laseh.  Uporabi vsa čutila, uživaj, dihaj, glej in se nasmej. To je življenje. Doživljanje trenutka, ki je tako majhen, tako spontan, da ga ne zaznavamo, ker hitimo in delamo vse, da čim prej mine.

Ustavimo čas. Vzemimo si trenutke samo za sebe. Za partnerja. Za užitek. Spoznajmo TANTRO skozi mala dejanja, dolge dotike, ljubljenje in pogovor. Tantra ni vadba ali rekreacija, kot ljudje pričakujejo, ko se udeležijo kakšne TANTRA delavnice. Je proces povezovanja vseh nivojev življenja. TELO , DUŠA IN UM sodelujejo pri čutenju užitka, čutenju ljubezni in čutenju vibracije telesa.

Vadbo tantre bi probal/a s partnerjem ali sam/a?

Za OČI pravijo, da so okna v svet duše. Ljudje pa vedno manj gledajo sočloveka v oči. Mar ne želimo spoznati ljudi globoko v dušo? Gledanje človeka v oči je osnova spoznavanja, čutenja in videnja. Torej, če želimo približati TANTRO našemu razmerju, je gledanje v oči prvi korak do tantričnega spoznanja. Drugi korak je ISKREN POGOVOR. Odkrito pogovarjanje o željah, mislih in sporočanje trenutnega počutja. Samo takrat, ko smo 100% ISKRENI, postanemo partnerju SKRIVNOSTNI, ker spoznava nove resnice. Miren, lep, nežen pogovor je odpiranje vrat do TANTRIČNEGA odnosa. Tako se misli povezujejo in nastane lahko TELEPATSKA komunikacija med dvema osebama, ki temelji na želji in strasti.

Telesni kontakt je le orodje za višji cilj. Povezanost med dvema je po prvih dveh korakih že vzpostavljena, želja gori in čas se ustavi. Takrat je telo pripravljeno na dotik, zaupanje in vodenje. Vsak gib naj bo ritual, obred čutenja. Prepletanje rok in teles, vonj, glas, vse to je TANTRA ljubezni. Ljudje smo intelektualna, čutna bitja. Lahko delujemo iz vseh segmentov, ne samo iz nagona. Izmenjava intime, kemije, temperature, zraka, vonja, okusa naj bo zavestna, ker tako uporabljamo vse segmente življenja. Vse do občutka svobodne ljubezni in povezanosti. To je TANTRA, veliki trenutki, v malih preprostih dejanjih.

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.