-Oglasi-

TAROT

Foto: Pixabay
0 5,780

Za mene je Tarot iskrena povezava z vesoljem, z svetom duš in mnogo več. Ko pogledam karte, katere ljudje SAMI položijo na mizo, vidim zgodbo, inspiracijo in nadgrajevanje življenja.

 

Tarot karte so zdravilo za radovedno dušo, pomoč pri ravnovesju, kamenček na tehtnici odločitve, povezava z nevidnim varuhom.

Pogovor z drugim svetom, katerega ljudje ne vidimo , samo čutimo lahko. Povezava , ki odpre
vrata tja kamor sme samo izbran “čitalec” TAROTA.
Tarot, ne more opravljati vsak. Tarot izbere tebe. Karte so orodje za komunikacijo z svetom, kateri sam izbere tebe…. Zato Tarot ne deluje pri ljudeh, ki so sami sebi dodeili vlogo prerokovalca. Takšni , nespoštljivi , dobijo krog življenja hudo nazaj. Tarot karte so znanost, duhovnost, teologija, simboloika in razlaga obstajanja določene zavedne ali nezavedne situacije. Ezoterika, religija, okultnost, kodirana duhovna sporočila…

 

Izvor moči TAROT kart je še vedno neznan, deluje pa skozi svoje simbole na kartah in
nerazumske vidike zavesti. Sporočila odmevajo v glavi, srcu in želodcu. Veliko resničnih in neresničnih informacij o TAROTU lahko preberete na spletu, tako kot o vseh stvareh in ljudeh na svetu. Vsak naj sam presodi in postavi svojo teorijo o TAROTU, po izkušnji pri izbranem bralcu TAROTA.
Moja zgodba kart TAROT je takšna, da sem že od svojega šestega leta seznanjena z močjo
tega orodja. Igrala sem se z kartami, katere je oče prinesel domov, skupaj z drugimi igračkami,
katere mu je nekdo podaril za mene in brata. Nekaj avtomobilčkov, plastična rdeča mačka,
bobenček iz kozjega meha , vaza in karte TAROT.

 

Zanimanje, za slike in simbole na kartah bi pokazal vsak otrok, ker so bile zabavne in grozljive hkrati. S kartami sem gradila stolp, označevala pot za avtomobilčke, sestavljala razne hiške, uporabljala sem jih za igranje. V času odraščanja sem kdaj pa kdaj pogledala kupček kart pred ogledalom in se nasmejala, ker zame so te karte pomenile otroško domišljijo. Odselila sem se brez kart. Velikokrat sem se srečevala z bralci kart in zelo rada sem gledala oddajo Danijeve zvezde, ker so tiste karte, katere poznam zelo dobro, končno imele nek namen in pomen pri ljudeh.

Foto: Pixabay

 

Sama sem v glavi imela drugačne razlage kart, kot neki prerokovalci, katere sem obiskala. Vse me je vedno peljalo v to smer, da se bolj učim in raziskujem, vendar sem se tega dobesedno otepala. Zakaj bi ena taka super ženska lepa, pametna, razgledana, kreativna, uspešna, sposobna gledala karte….imela sem predsodke iz okolja, program obsojanja. Toda čez čas sem spet prišla v stik z kartami, življenje je vedno peljalo tja… da se pogovarjam preko orodja TAROT. Poklicale so me v trgovini igračk, ko sem kupovala kocke za prvorojenca. Pri blagajni, ko sem želela plačati , je na tla padla škatla črne barve z zlatim soncem… pobrala sem jo in začutila ledeno mrzlico po celem telesu.

 

Vprašala sem prodajalko , če lahko kupim te karte, pa nikjer ni bilo cene, ni bilo niti kode… Prišla je vodja trgovine in mi podarila karte. Starejša gospa , rdečih las, je rekla, očitno so vas iskale. Naj vam dobro služijo. Od tistega dne dalje, sedaj že 13 let moje karte najdejo vedno mesto ob meni. Dobro mi služijo. TAROT je del mojega življenja.

Vesela bom , če bom lahko ljudem prenašala sporočila preko tega orodja še naprej. TAROT hvaležna sem za to znanstveno fantastično, ezoterično, okultno,paranormalnno, mistično izkušnjo…

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.