-Oglasi-

TEDENSKA ASTROLOŠKA NAPOVED ZA TEDEN MED 6.1. IN 12.1. 2020

Foto: Pixabay
0 4,906

Teden začenjamo z Luno v Dvojčkih, ki je gibljiva, nemirna , radovedna in takšni bomo tudi mi v začetku prvega dne delovnega tedna novega leta.

 

V torek bo sekstil med Neptunom v Ribah in Soncem v Kozorogu poudarjal našo občutljivost kot tudi sposobnost velike intuicije in zmožnost “prebrati” misli in želje ljudi, ki nas obkrožajo.

 

Imeli bomo poglobljeno inuicijo in čudno se nam bo zdelo, kako so nam lahko stvari jasne brez komunikacije, saj bo naša sposobnost začutiti ljudi močnejša kot ponavadi. V prvi polovici tedna Venera v Vodnarju aplicira v sekstil s Satrunom v Kozorogu in to bo čas, ko bomo pripravljeni trdo delati, želeli si bomo resne prijateljske in ljubezenske zveze.

 

To je odličen aspekt za dobre poslovne dogovore ter finančne nagrade. V teh dneh se bomo bolj nagibali k praktičnosti, prijateljstvu, odgovornosti, organiziranosti in resnim zadevam, kot pa romanci in uživanju. Kar tudi ni presenetljivo, saj smo vstopili v novo leto polni načrtov in ciljev, ki smo si jih zadali. V sredo nas bo Merkur v Kozorogu v sekstilu z Neptunom vzpodbudil pri kreativnosti in komunikaciji.

 

Ker je Merkur v Kozorogu, bo naša komunikacija bolj resna, ambiciozna, počasna, a vendar hladna, strogo odmerjena in nerpizanesljiva. Za nekatere bo takšne vrste komunikacija zaradi sekstila med Merkurjem in Neptunom naravnost pomirjujoča ali celo zdravilna, saj jih bo prisilila v razmislek o trenutni stiuaciji. Lahko se nam tudi utrne nenadna rešitev oziroma ideja kako svoje zamisli udejanjiti, zapisati ali skomunicirati. Glavni dogodek tedna je Polna Luna, ki se dovrši v petek zjutraj in ta Luna bo v svojem domu,znamenju RAKA.

 

Zato bo to izjemno močna polna luna, ki prinaša tudi delni lunin mrk. To bo čas, ko se bomo zavedli svojih potreb, želja, kaj nam manjka in čeasr si želimo. Ker je januarski delni Lunin mrk na osi Rak-Kozorog, se bomo na eni strani ukvarjali z domom in privatnimi zadevami, na drugi pa z svojimi ambicijami, načrti, kariero, dosežki, statusom in delom. Iskali bomo ravnotežje med brezpogojno ljubeznijo doma in družine na eni strani in pogojno ljubezen na drugi.

 

Rak nas opominja kje so naše korenine, od kod prihajamo, da je potrebno ceniti svoje korenine in dom, medtem, ko nas Kozorog sili v izpolnjevanje naših načrtov, obveznosti, odnosa do javnosti in profesionalnega življenja. Zato ne smemo zanemariti ne družinskega življenja, kot tudi ne naših obveznosti in dolžnosti, ampak je to čas, ko je potrebno poiskati ravnotežje med obema. In prav Polna Luna nas povabi posikati to ravnotežje.

 

 

Lahko bomo precej občutljivi, še posebej v odnosih z najbližjimi. Pazimo na izrečene besede, saj nasproti Lune stojijo kar štrije planeti v hladnem Kozorogu, kar nam lahko da občutek, da nismo dovolj cenjeni oziroma pomembni. Izognimo se čustvenemu nihanju s tem, da bolj premišljeno reagiramo in da si ne ženemo vsega k srcu. To bo tudi zaključek obdobja preteklega leta in začetek nečesa novega. Kar naenkrat bomo s pomočjo planetov začutili kaj je tisto kar mora iti, zaželeli si bomo več reda v svojem življenju in novih začetkov. Odločitve, ki jih bomo sprejemali te dni bodo bolj srčne in bodo izhajale iz čustev in srca.

 

 

Dobro premislite kaj je tisto kar vas resnično osrečuje, česar si želite zase in svoje najbližje v novem letu in se z Kozorogovo odločnostjo, sistematično in organizirano ter ambiciozno podajte na novo pot v novem letu. Srečno 2020!

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.