TEDENSKA ASTROLOŠKA SLIKA NEBA OD 17.2. DO 23.2. 2020

Foto: Pixabay
0 4,878

Teden začenjamo z obratom Merkurja, planeta komunikacij, trgovanja in prometa, kot tudi razuma, govorništva in medijev, retrogradno v znamenju Ribi.

 

Retorgraden Merkur bo prinesel zaplete in napetost v komunikaciji, kvarjenje tehnologije, zaplete na potovanjih in izgubljene predmete. Obrat Merkurja se začne z napetim aspekotm na Luno v Strelcu, kar prinaša predvsem notranji konflikt med mislimi in občutki , ki vam lahko povzročijo napetost, neodločnost in tesnobo. Občutili boste razdvojenost med vašimi srčnimi željami in razumom, skoraj kot notranji pogovor med občutki in razumom.

 

Ta aspekt bodo še posebej občutili vsi rojeni v znamenju Dvojčka in Device ali tisti, ki imajo poudarjeno znamenje Dvojčka in Device, saj le tem vlada planet Merkur.

 

V torek se energija že sprosti, saj Luna vstopi v znamenje Kozoroga, kjer že zjutraj aplicira v sekstil s Soncem in prinese izboljšano počutje. Luna v Kozorogu bo v dopoldanskih urah v praznem teku, zato ne začenjajte novih projektov, ampak raje opravite zaostale zadeve, počistite stanovanje ali pisarno in vpeljite red. Luna v znamenju Kozoroga bo od vas zahetvala organizacijo, disciplino in red.

 

Želeli si boste delati v osami, vaše zaupanje bo omajano in čustva se bodo ohladila. Ker popoldne Luna aplicira v konjukcijo z Marsom in v trigon z Uranom, boste začutili več energije, dogodki, se bodo odvili hitro in možna so nenadna presenečenja. V sredo zgodaj zjutraj Sonce vstopi v znamene Ribi, ki ga povezujemo z senzibilnostjo, občutljivostjo, sanjavostjo in navdihom. Razpoloženje ljudi bo bolj tiho, senzibilno in umirjeno.

 

Sreda bo prijeten dan, ugoden za sodelovanje, s povečano intucijo in veseljem do dela. V četrtek zjutraj se bomo zaradi konjukcije Lune s Plutonom in Saturnom v Kozorogu zbudili z ogromno notranje moči, občutkom dolžnosti in veliko kreativnosti. Začutili bomo ogromno energije in bodimo previdni, da nas ne prevzamejo temačne misli. Raje se osredotočimo na notranjo moč in izkoristimo energijo za odšpuščanje starih zamer in transformacijo negativne energije v pozitivno. Ker je tudi Merkur retrograden se izogibajmo ostrih besed ali užaljenosti ter napletanja slabih misli. Popoldne bo Luna v praznem teku, zato ne začenjajte nič novega.

 

Zvečer Luna vstopi v Znamenje Vodnarja, kjer bo vse do nedelje, ko bo Lunin mlaj. V petek nam Mars sekstil Uran prinaša dvig energije, nepričakovane priložnosti za nove aktivnosti, nove občutke in začetek novih prijateljstev ali strastnega razmerja. Želja po svobodi ali novem izražanju vas bo nenadoma preplavila, bodite previdni pri izbiri načina komunikacije. Petek je dober dan za začetek novih projektov in za drznost. Sobota prinaša uspeh na družabnih dogodkih, druženje, veselje, srečo in dobro povezovanje.

 

Dan bo dober za nenadna srečna in uspečna presenečenja, saj je Sonce v sekstilu z Uranom, Luna pa v sesktilu z Venero.

 

Teden bomo zaključili z Luninim MLAJem v Ribah. Preplavila nas bosta nežnost, občutljivost, močna intuicija in hrepenenje. Iskoristite dan za poležavanje,ogled najljubšega filma, ali romantične komedije, prepustite se meditaciji in sanjarjenju.

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.