-Oglasi-

TEDENSKA ASTROLOŠKA SLIKA NEBA OD 20.1. DO 26.1.2020

Foto: Pixabay
0 1,029

Teden začenjamo z vstopom sonca v znamenje Vodnarja, 20.1. In, če je Kozorog težil k oprijemljivim rezultatom in postavljanjem ciljev ter organiziranjem dela, za doseganje le teh, nam Sonce v Vodnarju prinaša željo po znanju, doživetju in orginalnosti.

 

V tem obdobju, ko se Sonce giblje po znamenju Vodnarja (vse do 18.1.), se zavemo, kaj v svojem življenju smo že prerasli in se usmerimo k iskanju novih perspektiv, doživetij, izkušenj in novim načinom delovanja.
V tem obdobju težimo k preseganju omejitev, ki so nam se v obdobju Kozoroga zdele nujno potrebne, da smo se počutili varne in zato si zdaj želimo nekaj novega in drugačnega.  Ker je od 16.1.tudi Merkur v znamenju Vodnarja je naša želja po znanju večja in bolj  odprti smo za komunikacijo in nove ideje. Začenjamo razmišljati izven naših okvirjev, naše misli in komunikacija pa so bolj odprte in spontane. Luna, ki predstavlja ženski princip i način kako čustvujemo, je ta teden v znamenju Strelca vse do 22.1. in v tem času bo naše razpoloženje optimistično, veselo in počutili se bomo navdušeno, vitalno in radodarno.

 

Z Luno v Strelcu se prebudi naša želja po odkrivanju sveta in potovanjih. Ker pa bo Luna v torek, 21. 1. v kvadratu z Neptunom in še v praznem teku, je bolje, da se naše optimistično in prijetno počutje ponedeljkovega dne umiri, saj bodo zadeve v torek bolj zamegljene, lahko tudi nerealne in nam lahko prinesejo razočaranja. K nerealnim pričakovanjem bo pripomogel tudi aspekt med domišljiskim Neptunom in Soncem,ki na nas vpliva tako, da nam vliva neodločnos in v kombinaciji z paznim tekom Lune , je v torek  slab čas za karkoli novega ali pomembne odločitve. To je dober dan za usmerjanje v umetnost ali pa tudi obujanje duhovnih vrednot ter iskanja stika s samim seboj.

 

V sredo, 22.1. se luna preseli v praktičnega Kozoroga, kjer se zadrži tudi v četrtek in petek. Čustva se bodo v tem času ohladila, naše dejavnosti pa se bodo usmerile v delovanje, organizacijo, vodenje, materialistično počutje, zato bomo bolj čustveno hladni in raje se bomo povlekli v samoto, kjer se bomo posvetili delu in obveznostim. Ker je Venera še vedno v Ribah, bomo ženske bolj občutljive in želele si bomo več nežnosti in zlitje z dušo dvojčico. V ljubezni si bomo želele več romance, partnerja pa idealizirale.

 

Vendar nas bo slab aspekt Venere z Plutonom in Satrunom v začetku tedna opozarjal na obveznosti in nam onemogočal, da bi dobile ljubezen, ki si jo želimo oziroma pričakujemo. Lahko nas presenetijo izbruhi ljubosumja, saj nas bo pol kvadrat z Plutonom prav silil v odkrivanje temnih strani ljubezenske zveze. Ne skrbite, zadeve se bodo hitro pomirile in sicer že na sredini tedna, ko bo Venera aplicirala v sekstil z Jupitrom, in nam prinesla več optimizma, veselja in volje kot tudi priložnosti za ljubezen.

 

 

V četrtek, 23.1. nam lepi aspekti Lune z Venero in Jupitrom, ter Neptunom obljubljajo lepe energije , ki nam bodo vrnile zaupanje , nas pomirile in podarile povečano intucijo, ki jo lahko izkoristite za dobro sodelovanje in dobre poslovne dogovore. V petek zgodaj zjutraj bo Luna v praznem teku, in še dobro, da nas večina takrat spi, saj bo energija kar pritiskala in mogoče celo komu od vas kratila spanec. Popoldne Luna vstopi v znamenje Vodnarja in naše razpoloženje se bo popravilo. Zaželeli si bomo druženja, več svobode, prijateljevanja, kar je odlično za prijetno druženje po napornem delovnem tednu. Edino kar vas lahko prekine, je kakšen nepričakovani dogodek, ki ga zakrivi kvadrat Lune z Uranom. Luna bo vse do večera padala in v poznih večernih urah nas bo razveselil MLAJ v Vodnarju. Mlaj v Vodnarju ali Nova Luna pomeni začetek novega cikla. To je čas , ko bomo začutili novo, pozitivno in z upanjem prežeto vizijo in energijo. Ta pozitivna Vodnarska energija nam bo odprla možnosti za napredne spremembe v življenju, zato je dobro v tem času razmišljati izven dosedanjih okvirjev in pogledati na zadeve z nove oziroma drugačne perspektive.

 

Vikend bomo preživeli v lepih energijah Merkurja, Lune in Marsa, ki bodo med seboj gradili same pozitivne aspekte v soboto, kar prinaša odločnost, spontanost in delovanje. Ker Mars predstavlja moško energijo in ker je v ognjenem Strelcu, bo sobota dobra za šport, delo kot tudi napredek.
Vikend lahko izkoristimo za druženje s prijatelji, prijetno in filozofsko komunikacijo, ter načrtovanje prihodnjega tedna.

Luna je v fazi rasti in to je odličen čas za nove začetke.

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.