-Oglasi-

TEDENSKA ASTROLOŠKA SLIKA NEBA ZA 10.2.-16.2.2020

Foto: Pixabay
0 488

Začenjamo teden po polni Luni v Levu, katere vpliv je pokazal svojo moč z naravnimi nesrečami kot tudi precej toplim temperaturam za zimski letni čas.

 

Če ste se ukvarjali z odnosi in imeli občutek, da vas bo zaradi ognjene Lune in ognjenega Marsa v Strelcu kar razneslo od čustev in nemira, se bodo zdaj počasi začele zadeve umirjati. Luna je začela padati in skladno z njo bo padala in se umirjala tudi naša energija. Ponedeljek se je začel z Luno v Devici, ki nas bo silila v natančnost, urejenost, učinkovitost, organizacijo in analiziranje.

 

Počutili se bomo, da je ta teden čas, da uredimo vse kar nam do zdaj ni uspelo in spravimo nerešene zadeve v red in kontekst. Ponovno se lahko odločimo, da začnemo bolje skrbeti za svoje telo in zdravje. Venera bo aplicirala v polsekstil z Uranom, kar spodbuja dobro energijo za druženje, ljubezensko življenje, kot tudi kreativnost. Ker je Mars, planet življenske energije in akcije še vedno v polsekstilu s Saturnom , bomo precej vzdržljivi in ne glede na to kako dolga se nam bo zdela pot do cilja, bomo odločeni, da jo bomo tokrat zdržali.

 

Nič nas ne bo ustavilo in odločeni bomo, da damo vse od sebe. Torek bo zaradi dobrih aspektov Lune z Jupitrom , Plutonom in Saturnom dober za urejanje pravnih in finančnih zadev, nakup nepremičnine, dogovarjanje z bankami , ter dogovore s poslovnimi partnerji. Poglobili se bomo v delo in ne bo nam manjkalo odločnosti in natančnosti. Vso delo zaključite do večera, saj bo ob 19:26h Luna v praznem teku in takrat ni dobro začenjati nič novega.

 

V sredo ponoči Luna vstopi v znamenje Tehtnice, zaradi česar bomo bolj prijateljsko razpoloženi, balanisrali bomo med več zadevami in iskali ravnovesje vse do petka.

 

Ko je Luna v Tehntici, se zanimamo za lepoto, modo in umetnost, vednar zaradi Lunine opozicije z Venero v Ovnu ne priporočamo nakupov ali pretirane želje po romantiki ter bližini, saj je ne bomo dosegli in smo lahko zato razočarani. Sonce v polsekstilu z Plutonom nam bo podaril odločnost in zagon,da nekaj dosežemo. Želeli si bomo potrditve in za le to bomo pripravljeni vložiti ves svoj trud.

 

V četrtek popoldne lahko zaradi trigona Lune s Soncem pričakujemo bolj romantično vzdušje, druženje s prijatelji in najbližjimi. Še posebej dobro se bodo počutili vsi , ki imajo pudarjeno znamenje Tehtnice, Dvojčka, Strelca in Vodnarja.

 

V petek zjutraj se bomo zbudili v Škorpijonovo jutro, saj bo Luna v škorpijonu, ki bo tvorila opozicijo z Uranom in prinesla stres, tesnobo in nenadne občutke strahu ali ljubosumja. Lahko se zgodijo kakšne nenadne spremembe. Napete energije in planetni vplivi se bodo do večera pomirili in začel se bo prijeten vikend. Vikend bo zaradi prijetnih planetnih vplivov umirjen. Izkoristite ga za obnavljanje energije, revitalizacijo in regenreacijo ter za delo v samoti, umetniško izražanje in zaključevanje. V nedeljo Luna vstopi v optimističnega strelca, zajel nas bo optimizem.

 

Mars vstopi v Kozoroga, kjer bo vse do 30.3. Mars v Kozorogu nam bo prinesel vztrajnost, , strpnost in odločnost, da sledimo svojim ciljem. Stali bomo z nogami trdno na tleh in naša samozavest bo trdna in neomajna. Teden bo imel precej ugodne planetne vplive zato ga obrnite sebi v prid

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.