-Oglasi-

TEDENSKA ASTROLOŠKA SLIKA OD 13.1 DO 18.1.2020

Foto: Pixabay
0 778

Po polni luni se čustva umirjajo in po dnevih, ko smo se ukvarjali s seboj in odnosi z najbližjimi, bomo ponovno začutili željo po druženju.

Ponedeljek se je začel z Luno v Levu, ki nas naravnost vleče ven od doma, v javnost in med ljudi. Z Luno v Levu se odpirajo priložnosti, da zgladimo morebitne nesporazume  ali spore in popravimo lasten ugled. Teden se bo začel z močnim apsketom konjukcije Saturna in Plutona v Kozorogu čemur se bo pridružilo tudi Sonce in Merkur.
To nas bo opomnilo na naše zastavljene cilje, ter vse odgovornosti in obveznosti, ki jih bo potrebno izpolniti. Občutili bomo velik pritisk in potrebo po večjih spremembah, transformaciji in  odpiranju vrat disciplini, redu in odgovornosti v naša življenja. Kot se za začetek leta spodobi nas bodo planeti prislili v to, da bo naša volja močna in fokusirana in zaželeli si bomo več kontrole nad svojim življenjem.
Motivirani bomo in polni notranje tihe vztrajnosti, da posežemo po spremembah na vseh področjih. Merkur v Kozorogu bo spodbujal našo koncentracijo, mentalne sposobnosti in željo po delu v osami in tišini. V tem tednu nam lahko Merkur konjukcija Saturn prinese velike odgovornosti ali resne novice, kot tudi praktične nasvete.

 

Začnemo lahko nov projekt, ki zahteva veliko komunikacije in dogovarjanja, nekaj kar je povezano z pisanjem, govorom ali poročanjem. Merkur v kvadratu z Uranom, pa nam lahko prinese nenavadne in nenadne ideje, za katere pa rejae počakajte, preden jih predstavite okolici, saj bodo lahko zaradi tega spekta slabo sprejete. Ker je Merkur v tem tednu tudi v konjukciji z močnim Plutonom, bodo naše mentalne sposobnosti zelo intenzivne. Lahko bomo odkrivali pomembne informacije, raziskovali bomo skrite ali sumljive zadeve ali dokončno našli razumevanje za določena dejanja. Misli, ideje in komunikacija bo intenzivna in zelo usmerjena. Bodimo pozorni, da nas ne bodo okupirale lastne negativne misli in izognimo se obsesivnim in manipulativnim dejanjem.

 

Luna v ponedeljek popoldne preide v znamenje analitične Device, zato se izognimo kritiziranju in prevelikemu analiziranju čustev v prihodnjih dneh. To so dobri dnevi za čiščenje doma, organiziranje in uvajanje reda v svoje okolje. Vse do srede, ko bo Luna v Tehtnici in bomo nagnjeni k vzpostavljanju ravnovesja, zato bomo tudi bolj razumevajoči in strpni.

 

V tem tednu, v ponedeljek zvečer se Venera iz znamenja Vodnarja preseli v sensitivni in romantični Ribi. Venera v Ribah je romantična in stremi k idealni ljubezni in zato to obdobje prinaša ljudem s Soncem, ascendentom, Luno ali Venero v Ribah možnosti za nove ljubezni, če ste samski ali za lepše in bolj romantično ljubezensko obdobje v tem času.

 

Aspekt sekstila med Venero in Uranom vam v tem tednu prinaša dobre vplive za sestanke, spoznavanje preko družbenih omrežjih oziroma s pomočjo interneta, kot tudi veliko umetniškega navdiha. V tem obdobju boste na bolj neobičajen in svoboden način izražali svoja čustva ali svojo kreativnost. Lahko pa se zgodijo tudi kakšna nepričakovana romantična ali naravnost čarobna presenečenja.

 

V petek Luna preide v Škorpijona in vikend bo naravnost idealen za strastne užitke ali preživljanje časa v raziskovanju, branju dobre knjige in odkirvanju lastne notranjosti.

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.