TEDENSKA ASTROLOŠKA SLIKA OD 27.1.DO 2.2.2020

Foto: Pixabat
0 5,646

Po mlaju in po kitajskem horoskopu Novem Lunarnem letu, teden začenjamo z novo luno, ki je začela svojo fazo rasti.

 

Konjukcija Venere in Neptuna v Ribah nam ta teden obljublja možnosti za nova romantična doživetja, več empatije, in kreativnosti. Lepe besede bodo imele na nas velik vpliv in bodimo previdni, saj ni nujno ,da je  vse kar slišimo tudi res. Neptun je planet, ki obljublja veliko čarovnije in zato bomo podvrženi fantaziranju o lepih rečeh, večji domišliji in želji po romantičnih doživetjih.

 

Že v torek Mars v kvadratu z Neptunom lahko naš domišlijski svet prekine zaradi pomanjkanja energije, poveča našo sumnjičavost, ter nas preseneti s kakšno prevaro ali lažjo. Ker je tudi Luna v Ribah vse do srede zgodaj zjutraj, bomo tudi bolj občutljivi, pa tudi bolj sentimentalni.

 

Naša komunikacija bo lahko bolj zmedena in razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Že v sredo zjutraj se bomo zbudili z novo energijo in več navdušenja, saj bo Luna zgodaj zjutraj stopila v znamenje Ovna. Pripravljeni bomo za nove dogodivščine in prekipevali bomo z življensko energijo. To je tudi dober dan za nove podvige in začetek novih projektov. V četrtek Merkur, planet razuma, komunikacije, prometa, raziskovanja, učenja in intelekta, ki je v Vodnarju, aplicira v polsekstil s Plutonom v Kozorogu, kar nam obljublja bolj izostreno razumevanje situacije v kateri se nahajamo. Vse kar ste podzavestno potisnili vase, boste v tem trenutku ozavestili in skomunicirali ali mogoče bolje organizirali svoje mislli.

 

Razumeli boste kje ste, kaj si želite in kaj je potrebno narediti, da bi določene stvari, ki si jih želite, tudi izpeljali oziroma skomunicirali.

 

V petek bo vaši odločnosti in izostrenosti uma dodal tudi polsekstil Merkurja s Saturnom in v vaši glavi bo vse dobro preračunano, z lahkoto se boste učili, praktično boste izvajali naloge in resno pristopali novim zadevam. V soboto je prvi Lunin krajec v trigonu z Jupitrom, ki bo trajal vse do polne lune 9. februarja, 2020. To je odličen čas , da se odprete novim priložnostim in da z najbližjimi delite svoja občutenja in izrazite svoja čustva. Intimna razmerja bodo v tem obdobju z veliko iskrenosti in odprtosti resnično napredovala. Objestransko razumevanje in spoštovanje v tem obdobju vas lahko pripelje do zelo uspešnih osebnih kot tudi poslovnih partnerstev. Luna v soboto vstopi v prakitčnega in realističnega Bika in v tem znamenju lahko luna izrazi svoje najboljše lastnosti.

Vikend izkoristite za dobro hrano, obilo umetnosti in intenzivno doživljanje vsega lepega v vaši okolici. Predajte se ljubezni in čustvom, saj bo sekstil Venere in Plutona v nedeljo vaše intimno življenje poglobil in popeljal na višjo raven.

 

Lep teden vam želi Skrivnostna!

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.