Catherine Middleton: Model suknjiča, ki ga lahko nosite od jutra do mraka

Foto: Getty images
0 5,096

Vojvodinja in vojvoda Cambridška sta se udeležila dogodka , ki ga je organiziral mobilni servis Shout v Londonu.

 

Shout je organizacija, ki 24ur ponuja pomoč v kriznih situacijah in vključuje prostovoljce, ki odgovarjajo na mobilna sporočila, ki jih pošljejo ljudje v stiski. Kraljevi par je s tem najavil vzpostavljanje povezave Shout 85258, Maja 2020, in izrazil kako si želijo izkoristiti neverjetno veliko dobrodelno organizacijo, ki bo tudi v prihodnje pomagala zagotoviti strokovno podporo ljudem, ki se borijo proti suicidialnim občutkom, aknksioznosti in osamljenosti, piše Telegraph.

 

Catherine, jaz, Harry in Meghan ne bi mogli biti bolj ponosni zaradi vsega kar je Shout do zdaj naredil. Zahvalni smo prav vsakemu od vas, ki je del tega projekta, je sporočil princ William, ko je nagovoril prostovoljce.

 

Foto: Getty Images

 

Vojvodinja in vojvoda sta se po pozdravu in nagovoru zbranim, družila z organizatorjem dogodka,nato pa se jima je pridružila tudi 8-letna Michaela Conway iz Elthama, ki je lepi Catherine predala čudovit šopek rož.  
Foto: Getty Images

 

 

Lepa vojvodinja je za to priložnost, v londonski teater Troubadour White City, prispela v čudoviti poslovni opravi. Klasične hlače Joseph je Catherine kombinirala z navadno belo majico in suknjičem, na nogah pa je imela črne salonarje znamke Gianvita Rossija iz usnja.
Foto: Getty Images
Karirani suknjič znamke Smythe  je prvič nosila že meseca oktobra, ko je obiskala organizacijo Coach Core. Tedaj ga je kombinirala z črnim pulijem, črnimi kavbojkami in gležnjarji v isti barvi.
Ne samo v dnevnih kombinacijah oblačil, struktuiran suknjič prav tako dobro izgleda v večernji opravi z dodatkom npr. svilene bluze, dobrih visokih petk in glamurozne torbice. Govorimo o vsestranskem modelu, ki se z malo spremembami in dodatki lahko prelevi iz dnevnega v večerni suknjič.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj različnih modelov vseh suknjičev, po vzoru vojvodine Cambridške.

-Oglasi-

Foto Getty Images
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.