Keanu Reeves znova preseneča

Iskreno in drzno

0 248

Kanadski, filmski igralec Keanu Reeves, v javnosti znan kot drugačen, povsem preprost umetnik, velikokrat tudi avtor slovitih zapisov, ki bodrijo duha in razmišljanje še tako kritičnega bralca., je nedavno objavil močno sporočilo, ki se je dotaknilo številnih bralcev doma in po svetu:

»Ne morem biti del sveta, v katerem nekateri moški oblačijo svoje žene kot prostitutke, da bi pokazali vse tisto, kar naj bi bilo dragoceno. Tu ne obstajata čast in dostojanstvo, v takih krogih se lahko naslonite zgolj na besedo ’Obljubim’. To je svet, kjer ženske ne želijo otrok, moški pa ne družin.
Kjer bedaki verjamejo, da so uspešni, če se skrivajo za vrati avtomobilov od očetov, njihovi očetje, ki imajo nekaj malo več moči, pa vas poskušajo prepričevati, da ste vi za njih en velik nič.
To je svet, kjer se ljudje lažno pretvarjajo, da verjamejo v Boga s steklenico alkohola v roku in brez kakršnegakoli razumevanje svoje religije. Kjer ljudje pozabljajo na ljubezen, iščejo pa idealnega partnerja? Kjer ljudje popravljajo vsako majhno nepravilnost na avtomobilu, ne da bi pri tem računali čas in denar, ki so ga za to zapravili. Toda sami zgledajo tako revni, da jim to lahko prekrijejo samo dragi avtomobili.  To je svet, kjer moški zapravljajo denar svojih družin v nočnih klubih, ženske pa se zaradi tega zaljubljajo v njih. To je svet, kjer se moški in ženske že leta praktično ne razlikujejo več in kjer se vse to oglašuje kot svoboda izbire. Toda tisti, ki izberejo drugačno pot, so ožigosani kot čudaki. Jaz izbiram svojo pot, toda škoda je, da ne dobivam razumevanja ljudi, od katerih sem ga pričakoval največ …«

 

Razmišljate o svoji poti? Še je čas, da lahko izberete pravo pot, tisto, ki je samo vaša in se nahaja znotraj vašega srca.

 

 

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.