Kim Kardashian in Kanye West sta odprla vrata svojega minimalistično urejenega doma

0 76,935

Kim Kardashian in Kanye West sta glavni zvezdi nove številke ugledne revije  Architectural Digest, v kateri sta javnosti odprla vrata svojega minimalistično urejenega doma- oazo svetlobe in prefinjenosti, ki se nahaja v zaprtem naselju Hidden Hills v Los Angelesu

Reality zvezdnica, beauty magnatinja in bodoča odvetnica Kim Kardashian je s soprogom, glazbenikom in modnim oblikovalcem Kanye Westom na družabnih omrežjih delila fotografije svojega družinskega gnezdeca v Los Angelesu, ki so nastale v sklopu nove številke prestižne revije Architectural Digest.

 

Ko sta se poleti leta 2013, Kanye in Kim prvič srečala z nepremičnino v predmestju Los Angelesa, sta imela nanjo popolnoma drugačno reakcijo. Medtem ko je Kim nepremičnino videla kot sanjski dom, Kanye ni kazal velikega navdušenja.

 

View this post on Instagram

 

“This house may be a case study, but our vision for it was built around our family,” insists Kanye West of the otherworldly oasis he and wife @kimkardashian crafted alongside #AD100 designer @axelvervoordt. One might wonder about the challenges of raising four small children in such a pristine, cream-colored environment, but Kim and Kanye are quick to point out that the house is eminently kid-friendly. Above, the family is pictured in a room devoted exclusively to a gargantuan, creature-like soft sculpture fashioned by artist Isabel Rower. Asked whether the space is a playroom or an art installation, Kanye demurs: “Everything we do is an art installation *and* a playroom.” . Visit the link in our profile to take a tour of the home. Photo by @jackie_nickerson; text by @mayer.rus

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Sedem let in štirje otroci kasneje, je družina West nepremičnino spremenila v eno od najbolj zanimivih hiš na svetu. Na poti transformacije te razkošne vile v predmestju, ki spominja na futurističen belgijski samostan, so Westovi porabili leta in milijone dolarjev, vse pod budnim nadzorom in taktirko spoštovanega oblikovalca interijerjev Axela Vervoordta ter drugih mednarodno priznanih imen v svetu arhitekture.

Hišo so spremenili v veliko prostorov, ki so obloženi z svetlečim, belo/rumentim ročno nanesenim cementom, ki so jih poudarili z bledimi, naravnimi elementi. “Proporci so dekoracija” je izjavil Kanye West, ko je opisoval prečiščeno arihtekturo doma.
Oprema je minimalna in sestavljajo jo Vervodotovi klasični suptilni dizajni, ki ga spremljajo simpatične kreacije, ki nosijo podpis francoskega oblikovalca Jean Royèrea in švicarja Pierrea Jeannereta.

“Vse kar je bilo skupnega med menoj in Kanyem pred adaptacijo najinega novega doma, je bila nagnjenost k nevtralnim barvam. Všeč mi je enostavnost dizajna. Zunanji svet je tako kaotičen, da se nato v svojem domu želim počutiti pomirjeno” je izjavila Kim.
Na vprašanje kakšne izzive jim prinaša vzgoja kar štirih malih otrok v tako nedotaknjenem in svetlem okolju, Kim in Kanye odgovarjata, da je njihov dom izrazito prilagojen otrokom- in to ne z vidika da bi morali imeti tradicionalno natrpane prostore z igračkami, ampak, da imajo otroci veliko prostora za gibanje.

 

Otroci vozijo skuterje po hodnikih in skačejo po vrhovih nizkih stolov Axela, ki jih uporabljajo kot neke vrste prizorišče za nastope. Mogoče vas hiša na nek način spominja na stuido, kar je povsem slučajno, saj je najina vizija za naš dom kot tudi izgradnja, bila popolnoma prilagojena družini” poudarja Kanye.
Foto Pixabay Shutterstock
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.