-Oglasi-

Najlepše oblikovane obrvi: Osem zvezdnic katerih obrvi občudujemo

Foto: Guliver/Cover Images
0 46,903

Prav tako kot frizura, lahko tudi obrvi polepšajo cel obraz, ter mu dajo boljšo definicijo in obliko.

 

Kakšno obliko obrvi si ženske najbolj želijo in za kakšne ženske verjamejo, da jih naredijo najlepše, je odgovoril plastični kirurg, ki je sestavil seznam osem zvezdnic katerih obrvi so najpopularnejše.
Najbolj zaželene obrvi ima igralka Angelina Jolie. Njene obrvi so v obliki črke S, ki jih ženske doživljajo kot najbolj ženstvene, pravi plastični kirurg Julian De Silva.
Obrvem Angeline in druge najpopularnješe, sledijo obrvi pevke  Rihanne, pri katerih je večji razmak med očmi in obrvmi.

 

Tretje mjesto na listi zaseda supermodel Gisele Bündchen, katere obrvi so oblikovane v lahkem loku in jih ženske doživljajo kot elegante in sofisticirane.

 

Sledi jim Beyonce z močnimi obrvmi, nato naravno košate debele obrvi manekenke Care Delevingne, popolnoma zaokrožene obrvi Jennifer Aniston, ravne obrvi Catherine Middleton, medtem , ko je na osmem mestu Charlize Theron, katere obrvi so zelo tanke.
Estetski kirurg Julian De Silva je svoj seznam sestavil na podlagi podatkov 1000 žensk ki so se v Veliki Britaniji odločile za estetsko korekcijo oči in obrvi.

 

Operacija očesnih vek ali dvig obrvi je trenutno najpopularnješi estetski poseg. Eden od prvih zankov staranja obraza, ki se pojavi že po 30.letu starosti, je spust vek in zmanjševanje razmaka med obrvmi in očmi. Mnoge pacientke zato želijo estestki poseg dviga obrvi, da bi tako zadržale mladostni izgled, pravi De Silva.
Seznam žensk z najljepšimi obrvmi:
1. Angelina Jolie
2. Rihanna
3. Gisele Bündchen
4. Beyonce
5. Cara Delevingne
6. Jennifer Aniston
7. Catharine Middleton
8. Charlize Theron

 

 

 

-Oglasi-

Foto Guliver/Cover Images
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.