-Oglasi-

Pokukajte v prelepo stanovanje z veličastnim pogledom, igralke Jennifer Lawrence, ki vam bo vzelo sapo

Foto: Profimedia
0 4,843

Z Oskarjem nagrajena igralka, Jennifer Lawrence, se je odločila prodati svoje razkošno stanovanje v New Yorku, ki ga je pred tremi leti kupila za 15,6 milijonov dolarjev.

 

Stanovanja v New Yorku so med najdražjimi na svetu, kar za eno najbolje plačanih hollywodskih igralk Jennifer Lawrence ni predstavljalo težavo, saj si je pred leti lahko privoščila nakup luksuznega “penthousa” na vrhu 30 nadstropnega nebotičnika na Manhattanu. Vendar se je po nedavni poroki z lastnikom galerije Cook Maroneyjem, 29-letna lepotica odločila, da stanovanje veliko 378 kvadratnih metrov proda in to za manjšo ceno, kot ga je kupila. Stanovanje je ponudila za 14,25 milijonov dolarjev.
Foto: Profimedia

 

Penthouse ima tri spalnice in štiri in pol kopalnice. Čez velika okna, ki segajo od stropa do tal se razsprostira veličasten, kar celih 360 stopinj velik pogled na New York. 
Foto: Profimedia

 

Stanovanje obdaja razkošna terasa, ki meri impresivnih 278 kvadratnih metrov, s katere je pogled na Veliko Jabolko še lepši. Na terasi se poleg “lounge” foteljev za sprostitev nahajajo še kamin,velik žar in miza za namizni tenis.
Foto: Profimedia

 

V notranjosti stanovanja najdemo veliko dnevno sobo, ki je združena z jedilnico, popolnoma belo marmorno kuhinjo in poleg kuhinje posebna soba namenjena zajtrku.
Foto: Profimedia

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Foto: Profimedia
Glavna spalnica ima izhod na teraso in kar dve “walk in” omari in dve kopalnici, od katerih je ena večja od druge, saj se v njej nahaja stol za lepšanje in parni tuš.
Foto Profimedia
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.