-Oglasi-

Shakira in J.LOv Miamiu pričarali spektakel v polčasu znamenitega finala ameriškega nogometa, znanega kot “SUPERBOWL”

NFL Football - Super Bowl LIV Halftime Show - Kansas City Chiefs v San Francisco 49ers - Hard Rock Stadium, Miami, Florida, U.S. - February 2, 2020 Jennifer Lopez and Shakira perform during the halftime show REUTERS/Mike Blake TPX IMAGES OF THE DAY
0 875

Njun nastop je požel velikansko navdušenje, za presenečenje večera, pa je poskrbela tudi 11-letna hči slavne mame J.LO.

Moči za nastop med polčasom najbolj gledanega športnega dogodka leta v ZDA , sta tokrat združili nihče drug kot najbolj znani latinoameričanki Jenifer Lopez in Shakira, ter v spremstvu soplesalcev in glasbenih gostov priredili pravi 15 minutni spektakel.

BOKI, KI NE LAŽEJO

Dolgo pričakovani nastop je začela divja kolumbijska zvezdnica Shakira s pesmijo SHE WOLF, med izvajanjem katere je v roke vzela električno kitaro in pokazala, da ne samo, da odlično miga z boki, ampak je tudi nadarjena glasbenica, ki poleg petja in plesa obvlada kitaro in bobne. Pevka, ki je prav včeraj praznovala tudi svoj 43.rojstni dan, se je med nastopom divje vrgla v občinstvo, ki jo ne nosilo po rokah, , svoj nastop pa je sklenila z uspešnico, ki jo je tudi izstrelila med zvezdnice in sicer najbolj znano Hips Don’t Lie.

 

J.LO NA ODRU ZAPELA S HČERKO


Oder je po Shakiri prevzela z imitacijo najbolj znane stavbe iz New Yorka, Empire State Buldinga večno mlada J. LO, ki je nastop pričela s pesmijo Jenny From the Block. Posnetek iz zraka je prikazal na odru križ v barvah Los Angeles Lakersov, s katerim so se poklonili nedavno tragično preminuli košarkarski legendi Kobe Bryantu. Nato se je na oder povzpel otroški pevski zbor, na čelu katerega je bila Emme Maribel, Lopezina 11-letna hčerka. Zapela je mix različice materine uspešnice Lets get loud in Born in the USA, Bruce Springsteena. Na bobnih pa jo je v tem trenutku spremljala sama Shakira. Lopezova je medtem na plesišču raztegnila plašč, ki je bil z zunanje strani videti kot ameriška zastava, ko pa ga je razgrnila, smo notraj prepoznali zastavo Portorika. Tako je imel nastop presenetljivo tudi politično noto, ki je opozarjala na to, da bi politika ZDA morala bolje poskrbeti za ta Karibski otok, ki je eno najbolj revnih območij ZDA. Na to je množica v Miamiu, kjer prevladuje latinoameriška kultura, naravnost ponorela od navdušenja. S tem je Latinodiva opozorila tudi na svoje korenine, ki jih ob vsaki priložnosti zelo rada poudarja.

 

NFL Football – Super Bowl LIV Halftime Show – Kansas City Chiefs v San Francisco 49ers – Hard Rock Stadium, Miami, Florida, U.S. – February 2, 2020 Jennifer Lopez and daughter Emme Maribel Muniz perform during the halftime show REUTERS/Shannon Stapleton

Nastop sta zvezdnici zaključili skupaj z himno Waka Waka (This Time For Africa) svetovnega prvenstva v nogometu iz leta 2010 v Južni Afriki. Spektakel je zaokrožil veličastem ognjement nad stadionom Miamia in tekma se je lahko nadaljevala.

Foto Getty Images Reuters
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.