-Oglasi-

TUDI NA SKRIVAJ: O, JA! OSEM RITUALOV, KI JIH ŽENSKE RADE OPRAVIJO PRED SEKSOM

Foto: Pixabay
0 6,763

Čudovito bi bilo, če bi lahko bila vsaka intimnost in seks spontan, brez da se za to moramo karkoli pripravljati. Vendar, resnica je, da skoraj vsaka ženska rada opravi svoje male obrede preden se spusti v seksualni odnos.

Razkrivamo vam katerih osem obredov ženske napogostejo opravijo pred seksom.

Foto: Pixabay
1. Oblečejo ujemajoče in lepo spodnje perilo. Nederček in hlačke, ki se ujemata  bosta vsekakor ženski podarila več samozavesti. Lepo spodnje perilo vpliva na boljši občutek, ko si slečejo oblačila.
2. Depilirajo se. Prav neželene dlačice so ene od razlogov zaradi zaradi katerega ženske velikokrat zavračajo seks s soprogom ali partnerjem.
3. Pripravijo romantično in seksi glasbo. Če moški s katerim se videvajo prvi pride v hišo , bo ženska poskrbela da je v ozadju sensualna glasba, ki zbuja strasti.
4. Cel dan pazijo kaj jejoČe jih zvečer pričakuje “akcija” potem se izogibajo hrani, ki jih napihuje ali povzroča pline.
5. Preverjajo. če dobro dišijo.  Vonjanje pazduh medtem ko se slačijo, in da jih partner ne opazi med tem, so ženske pripeljale do perfekcije.
6. Osvežujejo se tam spodaj se. Uporabljajo osvežilne vlažilne robce, spreje…..tam spodaj. No najbolj primerno in zdravo bi bilo se kar oprati zaradi občutljivosti ženskih intimnih delov.
7. Sprašujejo se, če so vzele kontracepsijsko tabletko. Tudi v glavah najbolj urejenih žensk, ki pazijo prav na vse pred spolnim odnosom, se pojavi vprašanje , če so pred seksom spile kontracepcijo oziroma kaj bodo uporabile kot kontracepcijo.
8. Smehljajo se same sebi v ogledaluPo depilaciji, osveževanju, oblačenju lepega spodnjega perila, ostane še samo eno- pogled v ogledalo, nasmeh in reči sama sebi: VIDETI SEM FENOMEN

 

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.