-Oglasi-

Domina

Foto: Pixabay
0 1,392

Še vedno sem zagovornik žensk, neglede kakšne izkušnje sem imel z njimi in sem še vedno mnenja, da če bi bili moški bolj stabilni, ne bi nikoli porušili ravnovesja v družbi. Torej za nastalo situacijo smo krivi neuravnovešeni moški.

 

Vendar 7 milijard ljudi ne more tega spremeniti čez noč (ker vsi še ne znajo Slovensko, da bi brali moje zapise 😉 ), temveč bo potrebno več generacij od trenutka, ko se bomo kolektivno pričeli tega zavedati… in upam, da kot vrsta prej ne izumremo.

 

V vsakem primeru je še vedno več moških na vodilnih položajih, vendar jih zelo malo vodi po moško, namreč po vsem svetu srečujem sestavo uprav, kjer je večina moških in znotraj znajdeš zelo malo “moških”. Večina se jih obnaša, kot otroci, ki potrebujejo mamo in potem to vlogo velikokrat odigrajo njihove tajnice. Vendar vidim, da s tem ne dosežejo svojega cilja, kar si ti moški resnično želijo.

Novodobni moški šefi, se polni osebnih »zastojev«, ki jih izražajo preko nasilja nad sodelavci, kar neposredno kaže njihovo šibkost in neposredno kričijo da si sami to želijo… želijo si nasilje sami nad sabo.

Zato sem uvidel, da če želim narediti temeljni premik v podjetjih, ki jih vodijo moški na ženski način, je potrebno ženski del ekipe naučiti biti njihova Gospodarica.

 

Namreč iz podzavesti tovrstnih moških sem uvidel, da potrebujejo Gospodarico, da lahko njihove zavore edino sprostijo z »nasiljem« in tako me je pot popeljala k takoimenovanim Dominam.

 

In danes zjutraj sem odšel k Domini, seveda, me ni pričakala v lateksu in ni me privezala za radiator, temveč sva spila kavo na Soncu, kjer sva si izmenjala izkušnje, predvsem kaj so želje moških, ki prihajajo k njej in na kak način jim izpolnjuje… sam pa sem njihove želje prevajal v psihološka sporočila, ki jih skrivajo v podzavesti.

 

Domina se ne dobiva, domina ima samo seanse, ki potekajo tudi v živo, in je za kliente nedotakljiva. Jaz sem glavna in me morajo vsi spoštovati. Slovenci v osnovi namreč niso spoštljivi. Seanse imam po telefonu, preko spleta in v živo. Veliko novodobnih domin, ki se trenutno oglašujejo, niso prave domine. Dovolijo tudi seks, vendar potem nisi domina. Domine se nihče ne sme dotikati. Stranke se nikoli ne dotikam, neposrednega stika s kože na kožo ni. Dotikam se jih le z rokavicami ali bičem. Jaz ga ne zadovoljujem z roko. Jaz sem gospa. Na seanso ne hodijo zaradi erekcije, temveč fetiša, ki si ga želijo izpolniti. Zelo veliko Slovencev je radih tepenih, pa tudi Slovenk. Vendar k meni ne more priti vsak, tega more biti vreden. Prošnje za odnos so bile in ponudbe, da mi da še več denarja za seks, vendar so to le prošnje. Kaj takega si pri meni dovolijo.

 

Ljudje mislijo, da mora biti domina zlobna in žleht. Vendar to ni res, domina je prijazna in spoštljiva. To kar je več, pa se plača. “Svinja si, prasec si, odpri gobec,” tega si želijo … Radi so tudi na povodcu, zvezani, moški imajo radi, da jih preoblačim v ženske. Kot sobarice in gospodinje mi nato strežejo. Pogost je tudi fetiš na uniforme…”

 

Zelo zanimivo je bilo poslušati, koliko strahov imajo ljudje na vodstvenem položaju v sebi, kar neposredno prenašajo potem na sodelavce… nekateri pa to lajšajo z bolečino.

V bistvu mi je samo potrdila, to kar sem sam domneval…  zato sem začel razmišljati, da bi ženske v poslovnem svetu pričel učiti biti DOMINA.

Kot je bila včasih šola za Gospodinje bi sedaj morali imeti šolo za Domine 😉

Morda sem res iz tega naredil šalo, vendar me je kar zmrazilo, koliko vseh smeti se skriva v podzavesti vodilnih in vse te smeti prenašajo na številne družine. Družba v bistvu živi na velikem smetišču. Kot podgane smo!

In tam kjer so “smeti” je v bistvu TEMA družbe; v temi pa je vse tisto, kar v resnici nimamo radi, laži, nasilje, dvojnost…

 

Zato je čas, da očistimo družbo, svojo podzavest, da končno zasije SONCE.

 

 

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.