Uživanje v dvoje

Foto: Facebook
0 5,938

Sedim v dnevni sobi in gledam v kuhinjo, kako žena kuha. Gledam tekmovanje v Formuli 1 in njo, kako uživa pri hrani.

Občutke, kako se jaz počutim med gledanjem športa, poskušam primerjati z občutkom,ko jo vidim zadovoljno. Ne, teh dveh občutkov sploh ni mogoče primerjati. Izključim televizijo in se odpravim v kuhinjo. Pridružim se ji pri pripravi hrane. Začudeno me pogleda in vpraša, kdo je zmagal. »Ti,« pravim.

 

»Nič ne more biti bolj seksi kot tvoj zadovoljni obraz. Užival sem, ko sem te gledal, da ti uživaš.«

 

Nasmehnila se mi je in mi v roke potisnila nož in krompir: »Lupi …« Najprej sem godrnjal, potem pa ponovno usmeril pogled k njej. Bila je še bolj zadovoljna. Videla je, da podpiram to, v čemer ona uživa, in da me to polni.

Med nama je bil neverjeten pretok energije, zdela se mi je tako neverjetno seksi, da bi kar … No, bom to drugje napisal.

Če vam nekatere stvari v življenju niso všeč, a vidite, da partner v njih uživa, ni treba, da jih tudi vi delate na silo. Ko vam rečem: »Prepustite se …« se morda sprašujete: »Kako naj se prepustim, če mi nekaj ni všeč?« Prepustite se partnerju in uživajte v njegovi energiji. To je umetnost zveze ‒ da uživate s partnerjem, kjerkoli in kadarkoli.

 

Če pa gledate samo sebe, ima partner občutek, da vas sploh ne zanima. Najpomembneje v zvezi je biti zadovoljen. Velikokrat ni enakih skupnih interesov, je pa tista energija, ki privlači drug drugega. Prav ta energija se lahko ustvari s tem, ko nekdo v nečem uživa in se mi samo pridružimo tej energiji, ne glede na vsebino.

 

Energija med partnerjema je omejena. Po navadi se v prvih nekaj mesecih razvodeni, če ne najdemo novih vrelcev energije. Ti novi vrelci so naši hobiji, stvari, ki nas zanimajo. Z njimi ohranjamo to energijo navdušenja. S tem, ko se eden od partnerjev samo pridruži drugemu, ne glede na to ali mu je samo opravilo všeč ali ne, ker uživa v tem, da je drugi zadovoljen, je ta energija lahko večna.

 

No, sedaj, ko spijeta to kavico, pa uživajta na terasi ob pripravi kosila.

 

 

Foto Facebook
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.