Vibracijska medicina in vibracijski Tesla generatorji

0 168

Celostni človek je sestavljen iz spektra večdimenzionalnega vibracijskega polja, od najbolj “gostih” (v obliki različnih tkiv) do tistih izjemnih subtilnih, (kot so misli in čustva). Vibracijska medicina temelji na holografski paradigmi v kateri, med drugim, presegajo dihotomijo med telesom in dušo, kot tudi med energijo in materijo celostnega človeka (kot tudi v vseh drugih subjektih in pojavih).

V okviru vibracijske medicine se ujemajo vse metode tradicionalne holistične, alternativne medicine, oziroma, starodavna, kot je Ayurveda, torej s tistimi, ki se vibracijsko ujemajo z novimi tehnologijami narejene po načrtih Nikole Tesle. Med njimi so tudi tako imenovani Tesla generatorji – Vibracijski oddajniki za lajšanje človeškega trpljenja in izboljšanje zdravja. Ti vibracijski oddajniki delujejo celostno v celotnem obsegu človeka, kot inteligentno bitje odnosov. V tem smislu se ne osredotoča samo na posebno tkivo ali organ, kot to poteka v okviru uradne medicine, kjer je človeško tolmačenje in obravnava enostransko. Namesto tega, komunicirajo s človekom kot celoto, komuniciranje je v resnici posebni vibracijski sistem z uporabnikom, ki ni samo poseben, vendar je edinstven in neponovljiv.

VIbracijski oddajnik
seg_vivi

Seveda, človek je v stalni komunikaciji z drugih številnimi vibracijskimi sistemi (“žive” in “nežive” narave), ki delujejo nanj v smislu škodljivosti zdravja. Za Tesline vibracijske oddajnike pa bi lahko rekli, da oddajajo posebne zdravilne vibracije, začenši s tistimi, ki so, kot osnova narave planeta zemlja. To so vedeli že starodavni zdravilci (danes imenovana Schumanova resonanca) in tistimi, ki so povezane z raziskavami Nikole Tesla in njegovimi privrženci. Pri tem te vibracije ne delujejo, po načelu uradne medicine, z zdravili ali z nekimi posegi, da bi prevzeli nadzor uporabnika. Njihov blagodejen učinek temelji na načelu podpore.

Uporabnik vibracijskega oddajnika začne sprejemati večdimenzionalna vmešavanja blagodejnih vibracij, ki spremenijo vibracijska polja uporabnika tako, da sprememba odpira možnost aktiviranja sposobnosti celostnega samozdravljenja. To pomeni, da uporabnik vibracijskega oddajnika prevzame drugo alternativno metodo – vibracijska medicina in postane transformacija svojega celostnega zdravja – za razliko od uradne medicine manipulativnih modelov v katerem JE tehnologija vse, bolnik pa nič.

Vstopamo v obdobje vibracijske medicine, ki bo človeku spremenila kvaliteto Življenja. Nikola Tesla je zapisal z mislijo: Niso veliki tisti, ki človeka ponižujejo, temveč tisti, ki ga povzdignejo in bogatijo njegovo duhovno dediščino, ter s tem prispevajo k njegovi duhovni sreči.

 

Za Skrivnostno:

Jaka Treven; več o njegovem delovanju na www.teslaterapije.com

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.