Zavoljo Brad Pitt-a in Leonarda DiCapria bo letošnji avgust še bolj vroč

V kino prihaja nov  Tarantinov film Bilo je nekoč v Hollywoodu

Legendarni režiser Quentin Tarantino se po filmu Podlih osem iz leta 2015, letošnje poletje vrača z novim,kot se zanj spodobi, kritiki pravijo še boljšim filmom Bilo je nekoč v Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood).

 

In Tarantino ne bi veljal za najboljšega režiserja, če ne bi ob sebi zbral tudi najboljšo igralsko zasedbo. Po osvojenem Oskarju in 4letnem premoru se na velika platna ponovno v glavni vlogi vrača Leondardo DiCaprio, ob njem pa tudi Brad Pitt, ki je zadnja leta bolj kot z vlogami, polnil časopise z novicami o ločitvi od lepe Angeline Jolie.

 

Igralski zasedbi se je pridružitl tudi zdaj že pokojni igralec Luke Perry, ki je lomil ženska srca v nadaljevanki Beverly Hills 90210 in je po koncu snemanja zadnjega filma doživel možgansko kap in zaradi posledic le te, prezgodaj končal svojo pot.
Bilo je nekoč … v Hollywoodu je zgodba o igralcu, nekdanjem zvezdniku televizijskih vesternov in njegovem dolgoletnem dvojniku, ki se v času umorov zloglasnega serijskega morilca Charlesa Mansona in vladavine terorja Helterja Skelterja leta 1969 v Los Angelesu odpravita na pot, da bi se uveljavila v filmski industriji.
Dogodki se odvijajo v Los Angelesu ob vrhuncu hipijevskega Hollywooda.
Film je na Festivalu v Cannu že pobral nekajminutne stoječe ovacije občinstva, napovedujejo pa ga tudi kot resnega kandidata za Oskarja.

Slovensko občinstvo bo film imelo priložnost videti v Ljubljanskem Koloseju od 15.8.naprej in si vroče poletne dni osvežiti s pogledom na lepo igralsko zasedbo.

Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.