-Oglasi-

Zdravilec je orodje na vaši poti do popolne svobode

0 149
Zdravilec se nahaja v vsakem živem organizmu. Lahko je voda, lahko je človek, lahko je žival, drevo ali kristal. Zdravilec postane vsak, ki hodi po poti napredka in je že opravil samozdravljenje. Zdravilec je osvobojena oseba, ne pozna predsodkov, jeze, ali strahu…zdravilec deluje iz ljubezni in hvaležnosti. V življenju oddaja vesoljno ljubezen in telesno privlačno energijo. Zdravilca prebudimov sebi, ko smo pripravljeni, ko je naš čas za ozdravitev in osvoboditev.

Živimo v svetu insta zdravilcev in insta pacientov. Insta zdravilci so postali trendovsko dobro promovirani posamezniki na socialnih omrežjih, ki še vedno živijo v svojih travmah in stresu. Večkrat so lahko nevarni za družbo, ker lahko delujejo zgolj iz finančnega kompleksa, medtem, ko v resnici niso v celoti “prebudili svojega notranjega zdravilca”.  Insta pacienti so površni ljudje; leni, zlagani, egocentrični, morda narcisoidi. Slednji bi radi doživeli spremembo zelo hitro ali pa takoj, za malo denarja ali pa celo brezplačno.

A tako ne gre… za začetek je pomembno, da vsak vpraša samega sebe kaj je pripravljen storiti na svoji poti do ozdravitve…to je tisto kar potrebujejo pacienti – delo na sebi, vsak dan. Spreminjati se korak za korakom. Insta pacienti pa prepogosto obupajo, ko pride težko  delo na sebi. Mnogokrat se zgodi, da gredo raje naprej….od vrat do vrat, preizkušajo nove terapije, nove metode, nove delavnice. Žal pa v resnici niso zadovoljni, srečni in izpolnjeni. Postanejo še bolj zagrenjeni, zlagani in ponavadi pristanejo na antidepresivih ali pa pomirjevalih. Vse prepogosto se zgodi, da živijo svoje lažno življenje naprej.

Ljudje mislijo, da malo meditacije, nekaj zelišč, eterična olja, obisk šamana, reiki, čarovnice, yoga in prehrana brez sladkorja peljejo v ozdravitev… sploh ne. Razočarani trkajo na vrata in vedno znova iščejo odrešitev s predajo novemu zdravilcu ali terapevtu. Tako se vrtijo v začaranem krogu vse dokler ne prebudijo svojega notranjega zdravilca. Svoje bitje, tisto pravo, tisto neotipljivo.

 

Resnica je, da si mora človek najprej želeti ozdraviti, nato verjeti, zaupati, trdo delati in se vsak dan znova spreminjati… šele nato pride čudež. Odločitev, da nekaj spremenimo, da nekaj (p)ozdravimo oziroma prebolimo nas pelje do izkušenih zdravilcev; energetskih, spiritualnih, duševnih, zeliščnih, … vendar je zdravilec samo  oseba, ki postane ORODJE za delo. Tako je. Vi pravzaprav zakupite orodje s katerim nato delate SAMI. Izbrana oseba postane vaš mentor, vaš zaupnik, ki vas vodi in hodi z vami po težki poti. Ves čas vas usmerja in podpira. Le Orodje in Vi sami, sta recept za ozdravitev.

MENTOR vas pripravi na dolge, težke pogovore…postavlja vam meje in cilje, vas nauči odgovornosti, sprejemanja krivde in odpuščanja, rezanja toksičnih vezi, odstranjevanja nesnage in tisto najtežje prekopavanje in rudarjenje v svetu travme, psihe in podzavesti… Ste pripravljeni postati zdravilec svojega življenja? Nagrada je Svoboda v umu, srcu in v duši!

 

V vsakemu od nas spi zdravilec svojega življenja. Kadar pride čas sprehoda skozi temne dele življenja, potrebujemo nekoga, da nam osvetli pot. Nekoga, ki je seznanjen s potovanjem, nekoga ki je že premagal svoje strahove, svoje travme, oddelal duhovna potovanja in doživel preporod ter tudi novo življenje. Taki osebi pravimo PREBUJEN ZDRAVILEC – HEALER.

Suzana Drobnjak

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.