ŽENSKA ŽENSKI: ZAPELJUJ GRACIOZNO, S STILOM

0 217
Sedim s prijateljem na kavi in po 20 minutah me že pošteno začne spravljati ob pamet nenehno »cinglanje« na njegovem telefonu. Sicer se ne meni za vse klice in sporočila, ampak jih sem ter tja ošvrkne s pogledom. Takrat ga pogledam in rečem: »Ali misliš ti sprejeti te klice ali ne? Če ne te prosim, da telefon ugasneš ali pa ga daš vsaj na tiho.«

Se zasmeji in reče: »Kaj naj naredim, če pa ste ženske nore.«

»Nore? Jaz nisem nora. Sicer pa ne vem katera je ta ženska, ki jo ti enačiš z noro in močno dvomim, da si zasluži tovrstno oznako.«

Nato pa je sledil hladen tuš.

Prijatelj je spoznal prijetno žensko s katero sta se spustila v intimni odnos. Samo enkrat. In od tistega dne, (torej teden dni nazaj) se njeni klici in sporočila vrstijo v minutnem razmaku. Ne bi verjela, če mi ne bi pokazal vsega. Šokirana nad njeno neumorno vztrajnostjo in nato še nad vsebino sporočil. Da o slikah, ki jih je pošiljala niti ne govorim.

Torej kaj me v vsem tem bega? Kot ženska mi ni jasno zakaj je tovrstno vedenje  katerikoli ženske na tem planetu sploh potrebno in kot drugo, zakaj pričakuješ odgovor, če ga že po prvem sporočilu nisi prejela? Mu pač ni do tebe. Tudi to je potrebno sprejeti graciozno, s stilom. Nikaršne potrebe ni po dušenju druge osebe s klici in sporočili. Vsakega mentalno zdravega moškega bi tak način zapeljevanja zelo odbil, ne glede na to, če si mu prvotno bila všeč.

Ne želim žaliti ženske in njenih dejanj, pa vendar te kot ženska prosim, da tega ne počneš. S takimi dejanji je izzid pobega nasprotnega spola neizbežen.

Je ženska torej lahko nora ali ne?

Osebno se mi ženska, ki uporablja tak način zapeljevanja smili. V primeru težav se raje obrni name in s srčnim pogovorom te bom prepričala, zakaj tak način komunikacije in pristopa pri moških ne deluje.

 

Sara Djordjic

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.